Busy IT Office

Internet & nätverk

En stabil och säker uppkoppling är en självklarhet idag. Vi installerar och anpassar nätverket efter verksamhetens yta, samtidigt får ni en tydlig översikt av er IT-miljö.

Utan internet stannar verksamheten

Om ditt internet eller nätverk inte fungerar – fungerar inte din verksamhet. Utan internet kan vi inte arbeta, ta betalt eller vara tillgängliga för våra kunder och medarbetare. Vi ger dig som kund en bekymmersfri vardag och möjlighet att alltid vara uppkopplad. Med tjänsten får ni ett säkert och kostnadseffektivt nätverk till en fast månadskostnad där ni slipper allt krångel med licenser och konfigurationer. Vi tar hand om underhåll, drift och support så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har tillgång till internet och nätverk.

Trådlös uppkoppling

För att underlätta med en stabil och säker uppkoppling för dina anställda och dina kunder är tillgängligheten av ett WIFI viktigt. Vi börja med att kartlägga din lokal för att hitta rätt lösning, därefter installerar vi ett trådlöst nätverk för att ha räckvidd och internetuppkoppling överallt i lokalen. Genom att använda fler accesspunkter gör vi det möjligt att vara uppkopplad överallt, även om du eller dina kunder förflyttar sig.

Och för att vara på den säkra sidan att inte belasta nätverket du använder för din affärsverksamhet kan vi med enkelhet konfigurera ett separat gästnätverk som dina gäster och kunder ansluter till.

Workplace_swe

Anpassat för kontroll

Ni får ett verksamhetsanpassat nätverk till en fast månadskostnad, där vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet. Ni slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll och kan i stället fokusera på verksamheten.

Vi levererar service, underhåll, uppdateringar och om ni behöver beställa ytterligare nätverksutrustning. Du får kontroll över internet, WAN/LAN-nätverk och brandväggar. Ni kan enkelt och smidigt styra och anpassa rättigheter på användarnivå och per accesspunkt.

Ni kan erbjuda kollegor och gäster en stark internetuppkoppling över hela lokalen utan avbrott. 

People talking in a meeting