Modern office with printer and display

Tjänster och produkter

Sharp erbjuder allt för den digitala arbetsplatsen; från IT-lösningar och dokumenthantering till kompletta mötesrum, digital signage och kassasystem.

Skrivare & kopiatorer

Vi har ett stort utbud av kopiatorer och skrivare som kan anpassas för dina behov. Från enklare bordskrivare för hemmakontor och mindre företag, till nätverksanslutna multifunktionssystem med efterbearbetning för företag och organisationer med många medarbetare, till riktigt stora för interna tryckeriet.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Skärmar & Audio Visual

Vi erbjuder smarta skärmlösningar, allt från interaktiva skärmar och digital skyltning, till skärmar anpassade för mötesrum och videokonferens.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Bärbara datorer och IT-tjänster

Tillförlitliga, tillgängliga och säker IT är helt avgörande för ditt företag. Se till att du väljer effektiv IT-hantering. Vi erbjuder omfattande support och lösningar inom IT dygnet runt.

A woman working on a laptop

Kassa och betallösningar

Vi hjälper dig att ta fram en betallösning och de tillbehör du behöver, för självklart skiljer sig behoven om du har en kedja av butiker, en salong, grillkiosk eller prisad restaurang. Systemet ska dessutom vara säker och enkel att använda både stationärt och mobilt

Vi erbjuder support 8-22 varje dag året runt. Har du behov av hjälp får du självklart support av våra duktiga medarbetare.

EPOS Restaurant Payment Lifestyle.png

Andra tjänster och lösningar

Med besökshanteringssystemet kan besökare registreras och spåras så att man vet var i en byggnad, eller på en extern plats, besökaren befinner sig.

Synappx är en innovativ plattform med applikationer och tjänster som fungerar med den befintliga kontorsutrustningen så att du kan dra nytta av enkla lösningar. Dela eller skriv ut information precis där det behövs. Genom smartare hantering av mötesytorna förenklas samarbetet.

 

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background