A man using a computer
A man using a computer

IT-tjänster

Tillförlitlig, tillgänglig och säker IT är helt avgörande för ditt företag. Se till att du väljer effektiv IT-hantering. Vi erbjuder omfattande support och lösningar inom IT dygnet runt.

Tjänster & lösningar
Skärmar & AV
Kassa- och betallösningar
Andra tjänster & lösningar

IT som det ska vara

Professionella och pålitliga IT-tjänster är viktiga för företag då tekniken och IT är kärnan i alla verksamheter. Organisationer är beroende av det för att hålla sin produktion i gång. Eventuella haverier och krascher är potentiella risker och kan skada företaget - och måste lösas så snabbt som möjligt.

IT-säkerhet

Sharp erbjuder experter och toppmoderna supportverktyg. Vi kan övervaka ditt nätverk och infrastruktur 24/7. Vi arbetar för att avvärja hot innan de påverkar din verksamhet.

man working at computer

Experter och verktyg

Med vårt breda utbud av tjänster säkerställer vi drift av din IT-infrastruktur dygnet runt. Stabil och säker uppkoppling, specialverktyg, support och specialister finns för tillgänglig för dig för att du ska kunna fokusera på ditt jobb. 

people in comms room

Marknadsledande teknik

Med vår expertis och erfarenhet ser vi till att din IT är i säkra händer. Du kan luta dig tillbaka och fokusera på din verksamhet utan oro för driften av er IT. 

Vi använder marknadsledande teknik och funktioner för att leverera våra tjänster. Detta tillsammans med omfattande IT-support, molntjänster, konsult- och datalösningar är utformade för att säkerställa att du får bästa prestanda och samtidigt behålla tillförlitligheten i ditt företag.
 

people in a server room