A man using a computer
A man using a computer

IT-tjänster för er digitala arbetsplats

Tillförlitlig, tillgänglig och säker IT är helt avgörande för ditt företag. Vi erbjuder moderna IT-lösningar till er digitala arbetsplats och hanterar all IT-drift, helt anpassat efter ert företags behov.

Tjänster & lösningar
Mötesrumsteknik
Digital skyltning
Kassor och betallösningar
Andra tjänster & lösningar
Mer om miljöer och ämnen

IT-lösningar för ert företags behov

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt företags alla IT-behov. Våra tjänster inkluderar: IT-support, IT-säkerhet, molntjänster, IT-utrustning och nätversklösningar.

Teknik ska vara enkelt och säkert. Våra IT-specialister hanterar därför all drift och support åt er så ni slipper. Med vår expertis och erfarenhet ser vi till att er IT alltid är i säkra händer så ni kan luta er tillbaka och fokusera på er verksamhet.

Hör av er för att få veta mer om vad vi kan göra för ert företag.

IT-support för hållbara IT-lösningar

Ditt företags teknik ska alltid fungera som den ska. Våra IT-specialister finns därför alltid tillgängliga för att lösa alla dina IT-problem. Dygnet runt supportar vi företag runt om i hela Sverige, både via telefon och på plats.

Läs mer om hur våra specialister kan säkerställa IT-driften på ditt företag.

man working at computer

IT-säkerhet för hela din IT-miljö

Cyberhot är ett problem alla företag behöver hantera och skydda sig mot. På Sharp erbjuder vi expertis och toppmoderna supportverktyg för att hjälpa er skydda er verksamhet. Vi har också möjlighet att övervaka era nätverk och er infrastruktur 24/7 för att avvärja hot innan de påverkar er verksamhet.

Läs mer om vad våra experter kan göra för att skydda ert företag.

people in comms room

Molnlösningar för säkra och flexibla arbetsplatser

Många företag går idag över till att använda sig av molnlösningar för att öka kommunikation, flexibilitet och tillgänglighet på arbetsplatsen. På Sharp hjälper vi dig hitta rätt molnlösningar till ert företag och migrera dessa in i er IT-miljö. Oavsett vad ert företag behöver hjälper vi er med all drift och underhåll av program och applikationer. Vi finns dessutom alltid tillgängliga för utbildning och support så att ni få ut det mest av era molntjänster.

Läs mer om vilka molntjänster som kan hjälpa er öka produktiviteten på ert företag.

people in a server room

Nätverkslösningar för stabila uppkopplingar

Att ha välfungerade nätverk är väsentligt för att företags verksamheter ska fungera smidigt. På Sharp hjälper vi er att alltid vara uppkopplade. Vi erbjuder en stabil och säker uppkoppling samt tar hand om underhåll, drift och support så att ni kan känna er trygga med att alltid har tillgång till internet och era nätverk.

Läs mer om vårt arbete för säkra och stabila uppkopplingar.

People in a meeting

Hög ersättningsnivå och låg självrisk

Allriskförsäkring - IT

När olyckan eller tjuven är framme upptäcker många att deras företagsförsäkring täcker väldigt lite eller ingenting alls av skadan. Långt ifrån alla företagsförsäkringar täcker hyrd utrustning över huvud taget. Om den gör det är självrisken onödigt hög, ersättningsnivån låg och handläggningstiden kan ta veckor eller månader.

 • Allriskförsäkring inkl. drulle
   
 • Låg självrisk
  500 kr vid objektsvärde* <10 000 kr
  1 000 kr vid objektsvärde* >10 000 kr
   
 • Hög ersättningsnivå
  Inget åldersavdrag de första 36 månaderna
  Ersätter skadat objekt med samma eller likvärdig modell
   
 • Snabb handläggningstid
  Max 2 arbetsdagar. Stå inte utan utrustning längre än nödvändigt

*Nyanskaffningsvärde

man using computer