Digital signage in store

Digital skyltning

Nå effektivt ut med ditt budskap, oavsett om det är instruktioner, information och marknadsföring, med hjälp av skärmar.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning för er

Budskap som når fram

Med digitala skärmar, eller digital signage som det också kallas, kan ni enkelt få ut kommunikation och budskap till kunder, personal och besökare. Eftersom skärmarna kan installeras nästan överallt har de otroligt många användningsområden. Oavsett om du har en skärm eller flera uppdateras innehållet enkelt via en molntjänst. 

Vi erbjuder helhetslösningar och tar hand om allt från val av skärmar till installation, utbildning, support och service. 
 

Skräddarsydda lösningar

Idag används digitala skyltar inom alla olika områden och branscher för bättre och effektivare kommunikation. Vi finns här och hjälper hur era behov än ser ut. 

POS_interflora

Kommunicera med dina kunder

Menyer, kampanjer eller kanske ett välkomstmeddelande. Ett dynamiskt och engagerande innehåll fångar kundens uppmärksamhet och ökar er försäljning.

Various screens in busy office reception

Intern kommunikation

Viktiga nyheter, personalinformation eller firande av era prestationer. Via skärmarna når ni ut med information till era kollegor. Ni kan även visa en tydlig överblick över vilka mötesrum som finns tillgängliga och var de ligger. 

Digital signage i Stovner Senter

Guida era gäster

Ett köpcentrum behöver erbjuda sina besökare en effektiv och modern service. På Stovner centrum, ligger strax norr om Oslo, fanns behov av att gå från stationära och statiska översiktskartor till mer flexibla och effektiva, digitala lösningar.

Anpassat efter era behov

Smart och effektiv kommunikation inom alla branscher. Vi ser till att ni får bäst synlighet och funktionalitet utefter era behov.

Rätt skärm - Ljusstyrka avgör hur tydligt ditt budskap syns beroende på miljö. Vi har skärmar i alla storlekar och för olika miljöer.

Installerat och klart - Vi levererar och monterar era skärmar så att de är redo för användning. 

Mjukvara - Era skärmar har den senaste mjukvaran för att ni enkelt ska kunna styra dess innehåll via molnet. Oavsett om det är en eller flera skärmar sammankopplade. 

Service och support - Vi finns tillgängliga året om och är verksamma runt om i hela Sverige.

welcome screen 2