Digital skyltning
Digital Skyltning

Digital skyltning

Engagera din publik och få ditt budskap att nå fram med digital skyltning! Vi erbjuder helhetslösningar som täcker allt från installation av skräddarsydda skärmar till utbildning, support och löpande service.

Kontakta oss för att hitta rätt lösning

Fånga uppmärksamhet och sprid ditt budskap med Digital skyltning

Med digital skyltning, eller digital signage som det också kallas, når du ut med budskap och information till kunder, personal och besökare på ett enkelt och engagerande sätt. Skärmarna går att installera nästan var som helst, vilket ger oändliga användningsmöjligheter. Oavsett om du har en eller flera skärmar, uppdaterar du innehållet enkelt via en molntjänst.

Digital skyltning kan vara allt från tablets till stora LED-skärmar och touchskärmar. Vi på Sharp skräddarsyr en lösning med hårdvara och mjukvara som passar perfekt för din unika miljö och målgrupp. Vi erbjuder även installation och utbildning för att du ska kunna komma igång snabbt med din interna kommunikation på kontoret, din kampanj i butiken eller din visning av prospekts hos mäklarbyrån.

Digital Signage erbjudande
Digital signage

Vad ingår i digital skyltning?

Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen för digital skyltning. 

Hårdvara

Vi har skärmar i alla storlekar och för olika miljöer. Med digital skyltning väljer du mediaspelare och typ av skärm; digital display, touchskärm, LED-skärm eller videovägg, anpassat efter dina behov.

Installation

Vi monterar och installerar er för optimal användning. Våra skärmar finns i många storlekar och går att installera både i liggande och stående format på alla ytor.

Mjukvara

Vi hjälper dig att välja mjukvara för att ni enkelt ska kunna hantera innehållet via molnet. Oavsett om det är en eller flera skärmar sammankopplade. 

Utbildning

För att komma igång och använda er skyltning på rätt sätt erbjuder vi utbildning för era användare. 

Internetanslutning 

Vi har mjukvaror som är uppkopplade till molnet och hjälper er med anslutningen till internet. Det går även att publicera innehåll utan internetanslutning. 

Service och support 

Vi finns tillgängliga året om och är verksamma runt om i hela Sverige.

Frågor & svar om digital skyltning

Här hittar du svaret på vanliga frågor om digital skyltning. 

Vad är digital skyltning

Digital skyltning, är skärmar som visar bilder, texter och filmer för att kommunicera och informera. Skärmarna används i olika miljöer och format som exempelvis touchskärmar, LED-väggar (eller videoväggar) och LCD-skärmar. Några användningsområden för digital skyltning är; vägbeskrivningar, restaurangmenyer, marknadsföring och reklam.

Vad kostar digital skyltning?

Kostnaden för skyltning beror på val av skärm, i vilken miljö skärmen ska placeras, mjukvara och tillbehör. 

Vem har nytta av digital skyltning?

Digital skyltning är ett verktyg som passar extra bra för butiker, vårdcentraler, företag, utbildningssektorn, kaféer eller restauranger. Överallt där människor rör sig underlättar lösningen kommunikationen. Företag använder digital skyltning eftersom det genererar merförsäljning, sparar kostnader och ökar servicegraden.