Videokonferens och mötesrum

Sudda ut gränsen mellan fysiska och digitala möten. Koppla upp dig mot andra mötesrum, kollegor eller deltagare via ett videomöte. Det låter enkelt – men många tror att det är svårt. Vi hjälper dig att minimera riskerna för teknikstrul och gör det möjligt att ansluta till ditt videomöte med en knapptryckning. Att ansluta till ett videomöte ska vara lika enkelt som att gå in i ett mötesrum, oavsett vad du befinner dig, vilken dator du har eller vilken mötesplattform du använder.

BYOD – Bring Your Own Device

Har du hört talas om det tidigare? Inte. Låt oss förklarar:

Det betyder i enkel förklaring ta med dig mötet på din egen enhet. Vilket innebär att tekniken i mötesrummet anpassas och ansluter till den enhet du kopplar in för mötet, så som en dator eller surfplatta. Kort och gott innebär det att när du kopplar in din dator till skärmen ansluts datorn till all utrustning i rummet och du får tillgång till högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Det gör att du själv kan välja vilket program du vill använda för mötet – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det du önskar.

BYOD gör det enkelt för dina medarbetare och gäster att ansluta helt sömlöst till ett mötesrum med sin telefon, surfplatta eller dator. Oavsett vilken konferensplattform ni använder ger det en smidig och trygg upplevelse, samtidigt som du får tillgång till all teknik som finns i mötesrummet; skärm, videokonferenskamera och ljudutrustning.

Team meeting in modern boardroom with interactive screen