Digital skyltning

Med en skärm kan du enkelt visa information och kommunikation i bild-, text- och videoformat. Du bestämmer själv användningsområdet. Oavsett var skärmarna är placerade har du alltid kontroll över innehållet på dina skärmar och displayer. Var du än befinner dig kan du uppdatera materialet genom den webbaserade programvaran och synka innehållet mot dina skärmar.

Öka engagemanget i din butik med digital skyltar

Med digital skyltning i din butik kan du schemalägga kampanjer och lokalanpassa erbjudanden för att matcha dina kunders förväntningar. Med vår webbaserade mjukvara kan du administrera och hantera innehållet på skärmarna oavsett var de är placerade.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Använd skärmar för internkommunikation

Att visualisera statistik och försäljning i realtid, eller ge dina medarbetare rätt information i rätt tid kan vara avgörande. Använd skärmar i personalutrymmen och korridorer där ni kan informera och kommunicera. Om du delar budskapen genom flera kanaler är det större chans att informationen når fram mycket tydligare och snabbare.

Om du inte har en internetuppkoppling tillgängligt kan du skapa ditt material och spara det på ett USB-minne som ansluts till din skärm för att visa innehållet.

digital signage

Hälsa alla välkomna med digial signage

Med digital skyltning eller digital signage kan du hälsa alla välkomna - besökare, patienter, kunder, elever och personal. Guida till rätt lokal, visa aktuella rumsbokningar och presentera veckans höjdpunkter. Schemalägg, ändra och publicera ditt innehåll i våra färdiga mallar eller bygg en egen mall efter din verksamhets behov, färger och logotyp.

welcome screen 2