Digitala skyltar och skärmar för caféer och restauranger

Med digitala skyltar som visar din meny kan du styra köpbeslut, öka försäljningen och förbättra upplevelsen för kunden. Med en digital meny blir det enkelt, flexibelt och du sparar tid. Använd olika skärmar för olika ytor och anpassa budskapet till var skärmen är placerad – i skyltfönstret, på väggen, ute på gatan eller vid entrén. Komplettera med en touchskärm för självbetjäning, där gästen själv beställer och betalar sin mat.

Digitala menyer kan enkelt uppdateras

Genom att använda en skärm anpassad för digital skyltning kan du enkelt och snabbt uppdatera dina menyer och priser dagligen.

Schemalägg innehållet och visa din lunchmeny för att sedan automatiskt byta meny inför kvällen och nästa dag. Med det webbaserade gränssnittet kan du administrera och hantera skärmarna var du än befinner dig, och varje skärm kan visa olika innehåll.

Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Kassasystem och skärmar som samarbetar

Våra kassasystem och skärmar eller bongskärmar, som de också kallas, höjer servicenivån och effektiviteten för alla som driver restaurangverksamhet. 

Det är en flexibel lösning som anpassas efter din restaurangs arbetssätt och flöde. Bongar skickas direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen och servispersonalen kan följa beställningen och få information när den är klar för avhämtning.

POS_digitalBong