Caféer och restauranger

Med digitala skyltar som visar din meny kan du styra köpbeslut, öka försäljningen och förbättra upplevelsen för kunden. Med en digital meny blir det enkelt, flexibelt och du sparar tid. Använd olika skärmar för olika ytor och anpassa budskapet till var skärmen är placerad – i skyltfönstret, på väggen, ute på gatan eller vid entrén. Komplettera med en touchskärm för självbetjäning, där gästen själv beställer, betalar och hämtar sin mat.

Uppdatera veckans lunchmeny

Menyer tar tid att uppdatera - det är komplicerat, kan vara dyrt att lägga till och ta bort rätter. Genom att använda en skärm anpassad för digital skyltning kan du enkelt uppdatera dina menyer och priser dagligen.

Schemalägg innehållet och visa din lunchmeny mellan 11:00-14:00, för att sedan automatiskt byta meny inför kvällen och nästa dag. Med det webbaserade gränssnittet kan du administrera och hanterar skärmarna var du än befinner dig, och varje skärm kan visa olika menyer.

Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Skrik mindre. Servera fler.

Om du har ett kassasystem från oss kan våra skärmar eller bongskärmar som de också kallas, addera ett värde till din restaurang. Flexibla och anpassade efter din restaurangs flöde, skickas bongar direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen och servispersonalen kan följa beställningen och meddelas när den är klar för avhämtning.

POS_digitalBong