Team meeting with display
Team meeting with display

Tjänster & lösningar för skärmar

För en effektiv och kreativ digital arbetsplats behöver du rätt verktyg och programvaror till dina skärmar.

Skärmar och AV-utrustning som är anpassade för din verksamhet

Våra dedikerade team av kvalificerade, erfarna AV-konsulter kan arbeta nära dig för att leverera skräddarsydda tjänster och lösningar som uppfyller dina behov.

Lösningar för olika miljöer och förutsättningar

Vi har skärmar som anpassas efter din verksamhet och dina behov.

People in a meeting

Interaktiva skärmar

Digitala interaktiva skärmar är perfekta för att dela information och presentationer för att engagera och informera.

A team meeting using a Windows Collaboration Display

Windows collaboration display

Smart integrerad teknik gör Windows collaboration display till det perfekta verktyget för affärsmöten och videokonferenser.

A man serving a pizza

Digital skyltning

Digitala skyltar är oslagbart för kommunikation i alla typer av miljöer. Genom att använda en skärm anpassad för digital skyltning kan du enkelt uppdatera ditt budskap på flera skärmar samtidigt.

Lösningar och tillbehör för skärmar och AV-utrustning

Oavsett dina krav har vi lösningar som förbättrar samarbete, presentationer och lyfter kommunikationen i alla miljöer

A shopping mall

Digitala skyltar

Med digital skyltning kan du enkelt sprida information och kommunikation i bild-, text- och videoformat i alla typer av miljöer. 

Sharp touch viewing software

Interaktiva mjukvaror

Oavsett om du undervisar, tränar, samarbetar, projektleder eller brainstormar har vi smarta, interaktiva programvaror som kan förmedla ditt budskap.

Stand and wall mount

Stativ, väggfästen och tillbehör

Kommersiella utrymmen kan se ut på många olika sätt. Vi anpassar alltid installationsalternativen efter dina behov och de förutsättningar som finns. Från väggmontering till mobila stativ, höj- och sänkbara fästen med mera - oavsett dina krav och önskemål har vi en lösning.

Installation och utbildning för AV-utrustning

Sharps kvalificerade installatörsteam som inkluderar konsulter, specialister och pålitliga partners arbetar tillsammans med dig för att installera lösningarna i dina miljöer. 

Vi förstår vikten av att göra tekniken så enkel och tillgänglig som möjligt för din organisation. Våra produkter är designade för att vara smarta och användarvänliga och våra skräddarsydda utbildningsprogram säkerställer att du får ut det mesta av din AV-utrustning.

Oavsett om du har goda tekniska kunskaper eller är nybörjare får du anpassad utbildning för att säkerställa att du och användarna förstår och kan använda alla funktioner.

 

Friendly trainer with displays

Varför ska Sharp leverera skärmlösningar till dig?

  • Engagerade konsulter: Vår professionella personal kommer att hantera allt från förfrågan till utbildning, installation och support.
  • Industriledande lösningar: Prisvinnande produkter och teknik, designade med användarvänlighet i fokus.
  • Skräddarsydda lösningar: Skräddarsydda lösningar som passar alla branscher och budgetar, var du än befinner dig i Sverige.
  • Pålitligt globalt varumärke: Med årtionden av erfarenhet tillverkar Sharp den mest avancerade plattskärmsteknologin i världen.

Vi berättar och visar gärna hur ni kan effektivisera och förbättra er digitala arbetsplats. Kontakta oss för mer information.

 

Interactive meeting with AV equipment