Team meeting with display
Team meeting with display

Tjänster & lösningar för skärmar

Med rätt verktyg och programvara till din skärm får du skapar du en mer effektiv digital arbetsplats.

Skärmar och AV för alla miljöer

Vi ger dig tjänster som matchar produkterna får du en lösning som passar din verksamhet.

Vårt dedikerade team av kvalificerade, erfarna AV-konsulter arbetar nära dig för att leverera skräddarsydda tjänster och lösningar som uppfyller dina behov.

Skärmar och lösningar för alla miljöer

Vi lösningar som anpassas efter din verksamhet och dina behov.

People in a meeting

Interaktiva skärmar

Engagera och skapa innehåll tillsammans med digitala interaktiva skärmar. Perfekta för att dela innehåll och skapa samarbetspresentationer. 

People in a meeting

Windows collaboration display

Intelligenta sensorer och integrerad teknik gör Windows collaboration display till det perfekta verktyget för affärsmöten och videokonferenser.

A man serving a pizza

Digital skyltning

Oslagbart för kommunikation i alla typer av miljöer. Genom att använda en skärm anpassad för digital skyltning kan du enkelt uppdatera ditt budskap på flera skärmar samtidigt.

Lösningar och tillbehör

Oavsett dina krav har vi lösningar som förbättrar samarbete, presentationer och lyfter kommunikationen i alla miljöer

A shopping mall

Digital skyltning

Med digital skyltning kan du enkelt sprida information och kommunikation i bild-, text- och videoformat i alla typer av miljöer. 

Sharp touch viewing software

Interaktiva mjukvaror

Oavsett om du undervisar, tränar, samarbetar, projektleder eller bara brainstormar har vi smarta, interaktiva programvaror som kan förmedla ditt budskap.

Stand and wall mount

Stativ, väggfästen och tillbehör

Alla kommersiella utrymmen ser olika ut. Vi anpassar alltid installationsalternativen efter dina behov. Från väggmontering till mobila stativ, höj- och sänkbara fästen med mera - oavsett dina krav och önskemål har vi en lösning.

Installation och utbildning

Sharps kvalificerade installatörsteam inkluderar konsulter, specialister och pålitliga partners som arbetar tillsammans med dig för att installera lösningarna i dina miljöer. 

Vi förstår vikten av att göra tekniken så enkel och tillgänglig som möjligt för din organisation. Våra produkter är designade för att vara smarta och användarvänliga medan våra skräddarsydda utbildningsprogram säkerställer att du får ut det mesta av din AV-utrustning.

Oavsett om du har en stark teknisk bakgrund eller nybörjare får du ett anpassat utbildningsprogram för att säkerställa att du och användarna förstår och kan använda alla funktioner.

 

Friendly trainer with displays

Varför ska Sharp leverera lösningar till dig?

  • Engagerade konsulter: Vår professionella personal kommer att hantera allt från den första förfrågan till utbildning, utbildning och support.
  • Industriledande lösningar: Prisvinnande produkter och teknik, designade med användarvänlighet i fokus.
  • Skräddarsydda lösningar: Skräddarsydda lösningar som passar alla branscher och budgetar, var du än befinner dig i Sverige.
  • Pålitligt globalt varumärke: Med årtionden av erfarenhet tillverkar Sharp den mest avancerade plattskärmsteknologin i världen.

Vi berättar och visar gärna hur ni kan effektivisera och förbättra er digitala arbetsplats. Kontakta oss för mer information.

 

Interactive meeting with AV equipment