8K-skärmar ger enastående skärpa och detaljrikedom

Vad är 8K?

Vill du ha skärpa och detaljrikedom? Vi har 8K-skärmar som med enastående bildkvalitet och detaljrikedom revolutionerar användandet av skärmar inom digital skyltning, event och tv-produktion, medicinsk forskning och mycket mer.

Enkelt beskrivet är 8K-upplösningen 16 gånger högre än HD och 4 gånger högre än 4K. 8K är nästa generations skärmteknik.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Gör rätt intryck

Med 8K kan du göra ett stort intryck i stort format var du än är. Genom att använda 8K-skärmar kan du enkelt ta ditt företag till nästa nivå och framtidssäkra dina skärmar med videoväggar i en reception, köpcentrum eller i din studio.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Forma framtiden

Oavsett bransch öppnar våra 8K-skärmar upp för nya idéer och användningsområden som kommer att forma framtiden:

  • Sjukvård - Livsförändrande koncept som fjärrmedicin och läkarvård på distans. Genom att kombinera 8K-kameror med en 8K-skärm för att exempelvis ge specialistläkare möjligheten att bedöma medicinska bilder.
  • Polis och säkerhet - Utforska de enorma möjligheterna till en ökad säkerhet. Myndigheter och företag kan övervaka sina miljöer mer effektivt och använda färre skärmar i sina kontrollrum. Med det stora antalet pixlar kan du enkelt zooma in en folkmassa utan att förlora skärpan eller upplösningen i bilden.
  • Event och tv-produktion - Visa grafik, inslag och presentationer på det tydligaste och mest fängslande sättet någonsin. Använd 8K-skärmar i bakgrunder och scenografi, en klassisk ingrediens inom event-, tv och nyhetsproduktion.
8K display in medical review-Audio visual-Product

8K för alla dina behov

Framtiden är här, och den är 8K. Upptäck våra 8K-skärmar och ta reda på mer om 8K-tekniken.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product