Sharp PC Based EPOS Terminal RZ-E3 Series

Sharp kassalösningar

Upptäck Sharps branschanpassade lösningar som ger dig kontroll på försäljning, lagerstatus, leveranser och statistik.

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt

Vi hjälper dig att ta fram en betallösning, kassasystem eller betalterminal - vad ni behöver. För självklart skiljer sig behoven om du har en kedja av butiker, en salong, grillkiosk eller prisad restaurang. Det är enkelt att komma igång. Har du behov av hjälp får du självklart support av våra duktiga medarbetare.

Några av våra ledord för kassor är att den ska vara branschanpassad, säker och enkel att använda. Vi vet att den är helt avgörande för att göra business - vi erbjuder support 8-22 varje dag året runt. Ja till och med på julafton.

Vi kan alla typer av kassor

En bra och trygg kassa är ditt viktigaste verktyg för att få din rörelse att funka. Sharp har lång erfarenhet av betalningslösningar med mer är 40 år i branschen. Vi har egna kontor och partners över hela landet. Med vår lokala närvaro finns specialister alltid till hands för att hjälpa dig när det behövs.

retail_swe

Administrera kassasystemet var du än är

Med vår webbaserade mjukvara kan du administrera dina kassor var du än är och när som helst. Du kanske vill justera menyn efter dagens leverans av varor, uppdatera med en ny ölsort eller lägga till extra personal.  Praktiskt att du kan sköta allt från din telefon, platta eller dator.

Att få koll på lagerstatus och lönsamhet är viktigt för dig och din rörelse. Tjänsten är helt integrerad med våra kassasystem och du väljer vilka delar du behöver av statistik, logistik, kundklubb och bokningskalender.

POS Cafe

Hur kan du öka merförsäljningen?

Enklaste sättet är att erbjuda kunden något som den vill ha. Extra dryck, en behaglig kräm efter behandlingen eller ”köp 2 betala för 1”.

Du kan på ett smidigt sätt få ut ditt budskap på digitala skärmar i lokalen och skyltfönster. Det är enkelt att anpassa innehållet om det regnar ute, veckodag och lagerstatus. Den digitala skärmen kan stå på en disk, fritt på golvet, på väggen och från taket. Det kan vara stående och liggande skärmar och ditt budskap kan du själv hantera och uppdatera beroende vilken tid på dygnet, om du har några hyllvärmare du vill erbjuda eller jubileum att fira. Du kan mixa text, bild och rörlig information till din målgrupp. Från oss får du en lösning där skärmar, mjukvara, installation och utbildning ingår.

VI finns över hela landet och hjälper dig, för vi vet att din kassa är viktig för dig och din verksamhet. Hos oss får du support 365 dagar om året.

pos_digital signage

Bra service för dig och dina kunder, gäster och klienter

Att snabbt kunna ta hand om sina kunder, gäster och klienter är grundläggande för god service. Att kunna hantera olika betalsätt, presentkort och återköp är lika självklart.

En bra kassa kan hjälpa till att bidra till god service för dig och dina kunder och gäster. Gästerna kan boka bord själva, kundnotan kan enkelt delas av alla runt bordet, spagästen bokar sin egen behandling och lunchgästerna både bokar och betalar sina måltider. Bra service för gästerna ger dig mer än nöjda kunder - du får tid över till annat.

POS-communication