Videokonferens och mötesrum

Sudda ut gränsen mellan fysiska och digitala möten. Koppla upp dig mot andra mötesrum, kollegor eller deltagare via ett videomöte. Det låter enkelt – men många tror att det är svårt. Vi hjälper dig att minimera riskerna för teknikstrul och gör det möjligt att ansluta till ditt videomöte med en knapptryckning. Att ansluta till ett videomöte ska vara lika enkelt som att gå in i ett mötesrum, oavsett vad du befinner dig, vilken dator du har eller vilken mötesplattform du använder.

Mötesrum som tjänst - vad behöver ni?

Trött på dåligt ljud och kablar som alltid saknas? Kanske har du aldrig riktigt förstått hur du använder skärmen ni har i ert mötesrum, eller saknar koppling till videokonferenslösning, så som teams, helt och hållet?

Vi gör det enkelt för er. Med mötesrum som tjänst får ni rätt förutsättningar för produktiva och kreativa möten. För att säkerställa att ni får mesta möjliga ut av era möten ser vi till att ni har både teknik anpassat efter era behov och utbildning i hur man använder tekniken, oavsett om det är fysiskt, digitalt eller hybridmöte. 

Möterum som tjänst skräddarsys efter era behov med både utrustning, utbildning och support till en fast månadskostnad. Det gör att ni fokusera på ert jobb och höja era möten till nästa nivå. 

 

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

BYOD – Bring Your Own Device

Har du hört talas om det tidigare? Inte. Låt oss förklarar:

Det betyder i enkel förklaring ta med dig mötet på din egen enhet. Vilket innebär att tekniken i mötesrummet anpassas och ansluter till den enhet du kopplar in för mötet, så som en dator eller surfplatta. Kort och gott innebär det att när du kopplar in din dator till skärmen ansluts datorn till all utrustning i rummet och du får tillgång till högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Det gör att du själv kan välja vilket program du vill använda för mötet – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det du önskar.

BYOD gör det enkelt för dina medarbetare och gäster att ansluta helt sömlöst till ett mötesrum med sin telefon, surfplatta eller dator. Oavsett vilken konferensplattform ni använder ger det en smidig och trygg upplevelse, samtidigt som du får tillgång till all teknik som finns i mötesrummet; skärm, videokonferenskamera och ljudutrustning.

Team meeting in modern boardroom with interactive screen