Videokonferens och mötesrum

Sudda ut gränsen mellan fysiska och digitala möten. Koppla upp dig mot kollegor, deltagare och andra mötesrum via ett videomöte. Vi hjälper dig att ansluta med en knapptryckning och minimera riskerna för teknikstrul.

Att ansluta till ett digitalt möte ska vara lika enkelt som att gå in i ett fysiskt mötesrum, oavsett vad du befinner dig, vilken dator du har eller vilken mötesplattform du använder.

Mötesrum som tjänst - vad behöver ni?

Mötesrum som tjänst skräddarsys efter era behov med både utrustning, utbildning och support till en fast månadskostnad. Vi ser till att era möten blir enkla med den teknik ni behöver och med fullt stöd för samarbete genom till exempel Teams, google meet och Zoom. 

Med mötesrum som tjänst får ni rätt förutsättningar för produktiva och kreativa möten, oavsett om det är fysiskt, digitalt eller hybridmöte. 

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

BYOD – Bring Your Own Device

BYOD – Bring Your Own Device betyder att du kan använda din egen enhet på mötet. Det innebär att tekniken i mötesrummet anpassas och ansluter till din telefon, dator eller surfplatta som du kopplar in, och du får tillgång till högtalare, mikrofon, kamera och skärm. Det gör att du själv kan välja vilket program du vill använda för mötet som Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams eller det du önskar.

BYOD gör det enkelt för dina medarbetare och gäster att ansluta helt sömlöst till ett mötesrum med sina enheter. Oavsett vilken konferensplattform ni använder får ni tillgång till all teknik som finns i mötesrummet; skärm, kamera och ljudutrustning, vilket ger en smidig och trygg arbetsmiljö.

Team meeting in modern boardroom with interactive screen