Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Reception

Tydlig kommunikation och smidig besökshantering

Receptioner och entréer

Receptionen och entrén är ert ansikte utåt men också ett viktigt informationsnav för såväl besökare som anställda. Alla passerar vilket gör det till plats att både samarbeta och kommunicera.

I de flesta receptionsområden kommer du vanligtvis att hitta besökare som anländer, hälsas välkomna av receptionister som kommer registrerar dem och skriver ut besökskort. Vanligtvis finns det också olika typer visuell skyltning, personal som kommer och går och till och med håller improviserade möten på språng.

Det finns ett brett utbud av tekniska lösningar som underlättar och förbättrar entréer och receptioner. Till exempel är storformatsskärmar eller videoväggar idealiska för stora entréer och hotellreceptioner. Det finns även mindre bildskärmar som kan användas där utrymmet är begränsat som mottagningar och väntrum. Många mottagningar använder nu  besökshantering för att kunna välkomna och logga in gäster, samt skrivare och kopiatorer för att producera besöksbricka och relevant säkerhets- eller platsinformation.

Hur kan vi på Sharp hjälpa er?

Vi kan tillhandahålla en rad utrustning och lösningar som hjälper er att effektivisera besöksregistrering, informera och utbilda alla som passerar receptionen.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Besökshantering

Genom att investera i smart teknik gör du ett gott intryck på besökarna med smidig och effektiv incheckning, och personalen kan ägna sig åt mer produktiva uppgifter.

Med hjälp av mjukvara för besökshantering och beröringsfri inloggning kan besökare checkas in digitalt.

Systemet lagrar besöksdata; namn, besöksmottagare, företag, datum och tid. Systemet skickar automatiskt ett mejl till aktuell besöksmottagare med alla detaljer och foto för att säkerställa att besökaren verkligen är väntad, och ge besöksmottagaren tid att förbereda mötet. Systemet kan även informera besökarna om arbetsplatsens säkerhetspolicy och andra riktlinjer.

Detta sparar tid och energi för alla genom att besökaren inte behöver vänta på att receptionisten ska bli ledig för besöksanmälan, för att sedan en annan person ska komma och hämta besökaren.

Visitor management kiosk sign-in

Informationsdelning

Med digital skyltning eller digital signage kan du hälsa alla välkomna - besökare, patienter, kunder, elever och personal. Visa till rätt lokal och aktuella rumsbokningar och även presentera veckans höjdpunkter. Schemalägg, ändra och publicera ditt innehåll i våra färdiga mallar eller bygg en egen efter ditt behov, med företages färger och logotyp.

Att visualisera statistik och försäljning i realtid, eller ge dina medarbetare rätt information i rätt tid, kan vara avgörande. Om du delar budskapen genom flera kanaler är det större chans att informationen når fram mycket tydligare och snabbare, så använd skärmar i personalutrymmen och korridorer för att informera och kommunicera.

 

Branded digital signage screen in reception area

Dokumenthantering

Vi erbjuder ett brett utbud av kopiatorer och skrivare för att alla behov. Allt från kompakta skrivare som passar på ett skrivbord som kan användas för besökare i din reception, till kraftfulla multifunktionsskrivare/allt-i-ett-skrivare, som inkluderar nätverks- och wifi-funktioner.

Förutom att skapa högkvalitativa papperskopior i färg eller svartvitt innehåller våra skrivare en mängd olika alternativ som gör att du kan förbättra din produktivitet, effektivitet och samarbete utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan till exempel enkelt och säkert dela information genom att scanna dokument och säkert skicka dem via e-post direkt från enheten. Mobila anslutning låter dig också skriva ut från och scanna till din mobila enhet - idealiskt för besökare som behöver skriva ut dokument.

People working in office space-Lifestyle