Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Mötesrum

Oöverträffad teknik för mötes- och styrelserummet som stimulerar den kreativitet som krävs för att förverkliga idéer och beslut.

Miljöer för möten

I mötesrummet händer många olika saker; personliga möten, jobbintervjuer, och team, ledning, chefer träffas för att tillsammans lägga fram idéer, arbeta fram förslag och fatta viktiga affärsbeslut med kunder och kollegor.

Sharp förstår vilka utmaningar som kan vara förknippade med möten, speciellt om flera intressenter, lokalt och globalt, är involverade. Ibland behövs en kreativ, inspirerande plats för att tillsammans kläcka idéer och samarbeta interaktivt med olika team. Ofta krävs en miljö där du kan koncentrera dig på strategi, diskutera ekonomi och framtida driftplaner eller träffa kunder.

Sålunda är en modern miljö med avancerad och tillförlitlig teknik lösningen för att skapa utrymme för innovation, samarbete och affärsutveckling i alla företag oavsett storlek.

Var närvarande och produktiv med sofistikerade mötesrumslösningar

Med smart teknik som är inbyggd i våra interaktiva storformatsskärmar såsom BIG PAD kan företagens personal enkelt träffa varandra även om de befinner sig på olika platser i världen. Många användare kan ansluta till varandra, och alla kan se presentationer, titta på videor och samverka interaktivt med varandra som om alla befann sig i samma rum.

Våra digitala skärmar och interaktiva AV-utrustningar, mjukvaror och tillbehör utgör idealiska lösningar som passar både för informella, tillfälliga möten, små och medelstora företag och storföretag, och framförallt där digitala medier främjar inspiration och engagemang. Forskning* visar att personal kan tillbringa 17 timmar eller mer per månad i möten, och det är därför självfallet viktigt att mötesdeltagarna verkligen får ut maximalt av denna mötestid.

Smarta, praktiska och interaktiva verktyg och skärmar skapar en stimulerande miljö för kolleger och kunder, där alla är intresserade, närvarande och engagerade i mötet. 

* Research conducted for Sharp Europe by Censuswide. 1,003 office workers in companies with 100-499 employees in the UK surveyed online, October 2017. 

Sharing screens in meeting room-Audio Visual-Product

Gör mer med digitala skärmar av varierande storlek

Lösningar för alla miljöer

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Mötesrum

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Styrelserum

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Konferensrum

  

Gör mer med digitala skärmar av varierande storlek

Om information presenteras på ett övertygande och innovativt sätt påverkas produktiviteten och kreativiteten positivt. Eftersom en universalstorlek inte fungerar överallt har vi skärmar i många storlekar anpassade för stora styrelserum, utbildningssalar, utrymmen för kreativt arbete och små arbetshörnor.

Med våra dynamiska digitala skärmar kan video och audio presenteras kristallklart och med imponerande prestanda. Företagets olika team och intressenter kan kopplas samman, och tekniken främjar effektivt beslutsfattande och kundmöten som gör större intryck och ger bättre resultat.

Optimera mötet för att utnyttja varje minut

Tid är pengar, inte minst när det gäller viktiga beslut och tidsgränser. Forskning visar*2 att vi kan prestera maximalt i bara 45–90 minuter i sträck. Det betyder att ett möte snabbt och effektivt måste göra intryck och få avsedd effekt. Oavsett om det gäller diskussioner om kommande budgetår, viktiga samtal med en storkund eller framtidsplaner hjälper tekniken i mötesrummet till att optimera mötestiden och åstadkomma produktiva resultat.

Effektivisera företagets möten genom att utnyttja samarbete och uppkoppling på nya sätt – undersök våra AV-utrustningar, digitala skärmar och andra lösningar.

*1 Undersökning utförd av Censuswide på uppdrag av Sharp Europe. 1 003 kontorsarbetare i brittiska företag med 100–499 anställda via en onlineundersökning, oktober 2017.
*2 "How to have better meetings" – Sharp Europe/Tony Schwartz vid The Energy Project

 

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product