A man wearing a headset
A man wearing a headset

IT-support

När dina IT-tjänster och system slutar fungera behöver du inte oroa dig. Sharp IT-support finns där för dig med skräddarsytt stöd för ditt företag och din plats.

Vi finns här för dig

Vi vet hur viktigt IT är för företag. När en tjänst går ner eller slutar fungera, kan det snabbt påverka anställda och verksamheten. Om människor inte kan göra sina jobb förlorar du tid och pengar. Det är det sista vi vill, och därför är vår IT-support alltid här för dig.

Vårt svensk- och engelsktalande supportteam består kunniga tekniker som är redo att tillhandahålla stöd för att få i gång din verksamhet så snabbt som möjligt. Som din dedikerade IT-partner erbjuder vi skräddarsydda IT-tjänster som kompletterar och förbättrar din IT-avdelning.
 

woman working at computer

Dygnets alla timmar

Vårt team av IT-experter finns till hands för att ge dig support dygnet runt. Vi kan identifiera och distribuera rätt lösningar, och leverera dina specifika önskemål dygnet runt. När dina behov utvecklas hjälper vi dig att uppdatera, skala och anpassa dina lösningar för att lyckas i en förändrad miljö.

Få tillgång till ett brett utbud av IT-tjänster och supportfunktioner. Dessutom, i händelse av oväntad sjukdom, frånvaro eller hög belastning av din egen IT-personal, kan vårt team hjälpa till att täcka arbetsbelastningen och se till att ingenting försummas eller missas.

man on phone