People in a meeting
People in a meeting

IT-konsulter

Få en hjälpande hand med allt IT-relaterat för att minska belastningen på dina egna resurser. IT-konsulttjänster från Sharp kan ge råd och stödja dig med allt du behöver.

Tekniken fortsätter att utvecklas snabbt. Med ett oändligt många val kan det ibland vara förvirrande att navigera. Det är viktigare än någonsin att fatta de bästa besluten för ditt företag. Samtidigt har det aldrig varit viktigare att få ut maximalt värde av varje teknikinvestering. Du ska förlänga livslängden på dina IT-tillgångar samtidigt som du förblir kostnadseffektiv och kompatibla längs vägen.

Framgång beror på att upprätthålla en balans: att investera klokt i ny teknik samtidigt som du optimerar prestandan för den teknik du redan har, så länge som möjligt. Detta kan vara utmanande, tidskrävande och resurskrävande, vi finns därför här som en hjälpande hand.

IT-konsulter - här för att hjälpa

IT-konsulter fungerar som teknikspecialister. De är redo att hjälpa dig att göra rätt val för företagets välbefinnande och tillhandahålla värdefulla resurser som du kanske inte har tillgång till internt. Du behöver inte oroa dig för att förlora dina egna anställdas värdefulla tid för att hantera och underhålla IT-relaterade ärenden. 

people in a server room

Utformat för dig

Att samarbeta med en tjänsteleverantör av IT-tjänster kan kännas lite skrämmande. Det är trots allt ditt företag och din IT. Sharp förstår - och vi är här för att göra allt så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Vi ger dig tillgång till ett djupt och brett spektrum av teknisk kompetens, tillsammans med de dedikerade resurser som behövs för att leverera ett framgångsrikt arbete med rätt stöd och vägledning under vägen.

Vi är redo att ge råd om viktiga affärsbeslut vid behov - till exempel när du vill överföra en tjänst till molnet - och är alltid proaktiva och fokuserade på att säkerställa ditt välbefinnande - imorgon såväl som idag. Allt detta kommer att spara dig pengar, krångel och hålla din organisation produktiv.

people in a meeting

Professionell, teknisk support

Sharps IT-konsulter ser till att din teknik på rätt spår med professionell, teknisk support där och när du behöver det mest. Tänk på oss som en förlängning av ditt eget företag. Dessutom erbjuder vi en rad andra IT-tjänster så som support, antivirus, backup och internet. Vi erbjuder även nätverkslösningar för att hålla dig produktiv, säker och effektiv varje dag.

man working at computer