A man wearing a headset whilst using a computer
A man wearing a headset whilst using a computer

IT-support

Sharp IT-support är till för att hjälpa dig med råd, lösningar, extra resurser och andra tjänster när du behöver det - dygnet runt och året om.

Full support och stöd för din verksamhet

Som din IT-partner tillhandahåller vi skräddarsydda tjänster som kompletterar och förbättrar din egen interna IT-servicedesk, interna IT-support och serviceteam.

Vårt team av specialister finns till hands för att tillhandahåller support dygnet runt. Vi kan identifiera och implementera de rätta lösningarna för att leverera dina specifika affärsbehov, dygnet runt. När dessa behov utvecklas hjälper vi dig att uppdatera, skala och anpassa dina lösningar för kunna arbeta effektivt i en föränderlig kommersiell och operativ miljö.

Resurser och expertis

Vi vet hur viktigt IT är för företag. När en tjänst går ner eller slutar fungera påverkar det snabbt anställda och verksamheten. Om människor inte kan göra sina jobb förlorar du tid och pengar. Det är det sista vi vill, och därför är vår IT-helpdesk alltid här för dig.

Vårt svensk- och engelsktalande supportteam består kunniga tekniker som är redo att tillhandahålla IT-stöd för att få i gång din verksamhet så snabbt som möjligt. Som din dedikerade IT-partner erbjuder vi skräddarsydda IT-tjänster som kompletterar och förbättrar din IT-avdelning.

man on phone

Marknadsledande teknik

Vi använder marknadsledande plattformar och teknik för att leverera flera omfattande molnbaserade lösningar för hanterade tjänsteleverantörer, för säkerhetskopiering och katastrofåterställning. Vi tillhandahåller även IT-tjänster, support, kompletta IT-lösningar och datorer, alla utformade för att säkerställa att du får ut det mesta möjliga av tekniken samtidigt som tillförlitligheten i din verksamhet bibehålls.

people in a server room