Two people talking
Two people talking

Backup & lagring

Säkerställ att ni alltid har tillgång till företagets information när man behöver dem.

Om det värsta skulle hända

Olyckor och misstag inträffar. Det kan hända att man av misstag råkar ta bort viktig information eller att man klickar på en länk som innebär att företagets drabbas av skadlig kod. Sådana incidenter är svåra att stoppa och risken att det händer försvinner aldrig helt. Det är därför viktigt att se till att avbrottet som incidenten medför blir så kort som möjligt så att verksamheten snabbt kan återgå till det normala.

Att ha en bra backuplösning är en av de viktigaste hörnstenarna för att åstadkomma en trygg och säker IT-miljö. Med vår backup erbjuder vi en modern, trygg och säker lösning som bygger på beprövad teknik skapad för företag och organisationer. All backupdata lagras krypterat och säkert i vårt datacenter och i tjänsten ingår naturligtvis hjälp att återställa data vid behov.
 

man working at computer

Förvara din data säkert i molnet

Att ha sin data och filer lagrade på ett säkert sätt är mycket viktigt för dig och din organisation. Genom att skaffa molnlagring är du säker på att alltid kunna spara dina filer utan att datorn klagar på att du inte har något diskutrymme kvar.

Allt använda sig utav extern lagring handlar inte bara om att vara säker när olyckan är framme utan bidrar även till en ökad lagringskapacitet till dig och dina anställda. Du kan enkelt administrera vem som ska ha mer lagring - kanske är en marknadsavdelning som behöver lagra tunga originalfiler eller en konsult som behöver mindre lagring för sina textdokument.

people in a meeting room

Kom igång snabbt efter avbrott

Mänskligt misstag
Med team som arbetar tillsammans på dokument är det inte så ovanligt att radera data av misstag som du kanske tror.

Cyber ​​attack
Från nätfiske till skadlig programvara. Cyberbrottslighet ökar och går vanligtvis ut på att stjäla eller korrumpera känslig information.

Hårdvarufel
Allt eftersom tekniken fortsätter att utvecklas sker misslyckanden mer sällan nuförtiden. När den gör det kan de orsaka stora problem.

Stöld eller förlust av hårdvara
Med fler människor som arbetar på distans, förloras eller stjäls fler enheter i sin tur.

Naturkatastrof
Bränder, översvämningar eller globala pandemier kan alla stoppa affärer i dess spår.

Strömavbrott
Företag kan inte fungera utan ström, och ibland kan avbrott pågå under en tid.

man in comms room

Lösningar för alla situationer

Vi vet hur viktigt IT är för företag. När olyckan är framme och din information eller data går förlorad kan det snabbt påverka anställda och verksamheten. Om människor inte kan göra sina jobb förlorar du tid och pengar. Det är det sista vi vill, och därför är vår IT-helpdesk alltid här för dig.

Vårt supportteam består kunniga och certifierade tekniker som är redo att tillhandahålla IT-stöd för att få i gång din verksamhet så snabbt som möjligt, dygnet runt.

people in huddle