A person typing on a laptop
A person typing on a laptop

Brandvägg

Håll dina IT-system och data säker med vår omfattande brandvägg. Vi tillhandahåller en rad olika säkerhetslösningar med brandväggar.

Skydda mot cyberhot

När cyberhot fortsätter att öka och blir mer sofistikerade måste alla organisationer, oavsett storlek, vara vaksamma och skydda dig mot nya potentiella risker. En effektiv, välskött och utvecklad strategi för cybersäkerhet är avgörande.

man working at computer

Vad är en brandvägg?

Brandväggar spelar en avgörande roll för att skydda dina IT-system och data från hackare, skadlig kod och virus. Eftersom mängden data fortsätter att växa med information lagrad på flera plattformar och platser måste ditt brandväggsskydd också göra det.

Sharps brandväggar ger den höga säkerheten som ditt företag kräver. Dina känsliga och värdefulla tillgångar hålls utom räckhåll för oönskade parter.

person typing at computers

Utformad efter era behov

Vår skräddarsydda, Brandvägg som tjänst, kan ta hand om dina program, system och data som finns på bärbara datorer, stationära datorer, mobiltelefoner och servrar. Våra lösningar uppfyller givetvis även kraven för dataskyddsförordningen (GDPR). Vi kan även proaktivt övervaka och flagga misstänkt beteenden och åtgärder när det inträffar. Vi tar hand om allt åt dig.

Brandvägg som tjänst innehåller verktyg som är speciellt utformade för att förhindra intrång, gateway-antivirus, detektering av hot och applikationskontroll samt blockering, förebyggande av dataförluster och DNS-övervakning.

En brandvägg är en självklar del av din organisations IT-infrastruktur. Din datatrafik övervakas och felsökas av experter och skyddar alla dina system och enheter. Brandvägg som tjänst är en tjänst som kombinerar hårdvara och molnhantering så att du alltid vet att du är säker.

Woman writing on pad