laptop

Upptäck våra bärbara datorer

Utforska vårt sortiment av Dynabook datorer som erbjuder professionell kraft, prestanda och bärbarhet som du behöver.

Datorer

Olika datorer för olika ändamål

Du behöver en dator som fungerar och arbetar med dig, inte mot dig. En dator med lång och kraftfull batteritid som du kan lita på. En dator som hjälper dig att arbeta enkelt och smidigt med dina program och appar. En dator som verkligen är bärbar och flexibel.

Våra Dynabook laptops har allt du behöver. Som bärbara datorer för företag är de smidiga och kraftfulla. För skola och utbildning är de lätta och robusta - perfekta för både yngre skolbarn och högskole- eller universitetsstudenter. Med förstärkta komponenter och chassi är Dynabook robust - redo för det dagliga livet.

Vi vet att olika roller kräver olika verktyg, så vi har utformat tre olika modeller, med en mängd olika konfigurationer, för att möta dina behov.

Bäst i Dynabook-sortimentet

Business Ultimate

Med hög processorkraft, blixtsnabb prestanda och en högupplöst skärm, är ingen uppgift för svår för Dynabook Portégé. Allt detta, tillsammans med ett kraftfullt batteri med en batteritid på upp till 16 timmar kan du vara säker på att din arbetsdag flyter på smidigt utan avbrott och krångel, oavsett om du sitter på kontoret eller jobbar på distans.

man working at computer

Allround företagsdator

Business Advanced

Tunna, slitstarka och hög prestanda – vårt sortiment av Dynabook Tecra arbetsdatorer erbjuder allt du behöver.

Ljusa, bländfria skärmar kombineras med möjlig LTE-anslutning och med batteritid för hela dagen. Det är allt för dig som kräver litet mer av din dator, oavsett om du är student vid en skola eller arbetar vid ett företag. För att addera ett extra lager av säkerhet, kan du välja bland en rad olika funktioner och autentiseringsåtgärder, till exempel ansiktsigenkänning för snabb och säker inloggning.

Med en snabb processor kommer din bärbara dator ta dig igenom de mest krävande arbetsuppgifterna. Och glöm inte att göra det med stil: några av våra bärbara datorer har ett underbart magnesiumchassi, vilket gör att du avundas av dina medarbetare eller medstudenter.

man working at computer

Tillförlitlighet på liten budget

Business Essential

Våra Dynabook Satelite Pro är byggda för produktivitet och har funktioner som är jämförbara med marknadens bästa datorer, utan att kosta skjortan.

De här datorerna uppfyller kraven för säkerhet och prestanda och gör det lätt att arbeta med stora utmaningar. Eftersom de är lätta, flexibla och har en pålitlig batteritid och snygg design, är Dynabook Satellite Pro vad du behöver för en produktiv dag på kontoret, på affärsresan eller i skolan.

woman working at computer

Håll din data säker

Överallt, alltid

Datorer för skola och utbildning eller datorer för företag - oavsett användning är säkerhet det viktigaste för oss. Vi är fast beslutna att hålla dina data säker. Med avancerad kryptering och för att hålla obehöriga borta kan du använda biometrisk autentisering som genom fingeravtryck eller ansiktsigenkänning möjliggör snabbt och säker inloggning.

people working at computer

Hög ersättningsnivå och låg självrisk

Allriskförsäkring - IT

När olyckan eller tjuven är framme upptäcker många att deras företagsförsäkring täcker väldigt lite eller ingenting alls av skadan. Långt ifrån alla företagsförsäkringar täcker hyrd utrustning över huvud taget. Om den gör det är självrisken onödigt hög, ersättningsnivån låg och handläggningstiden kan ta veckor eller månader.

 • Allriskförsäkring inkl. drulle
   
 • Låg självrisk
  500 kr vid objektsvärde* <10 000 kr
  1 000 kr vid objektsvärde* >10 000 kr
   
 • Hög ersättningsnivå
  Inget åldersavdrag de första 36 månaderna
  Ersätter skadat objekt med samma eller likvärdig modell
   
 • Snabb handläggningstid
  Max 2 arbetsdagar. Stå inte utan utrustning längre än nödvändigt

*Nyanskaffningsvärde

man using computer