Datorer för skola och utbildning

Studenter behöver pålitliga datorer som klarar av ett fall eller två. Upptäck vårt sortiment av bärbara datorer för skola och utbildning.

Hög prestanda, lågt pris

Studenter, pedagoger och lärare har ofta en begränsad budget för inköp, de behöver en dator som levererar dag ut och dag in. Med imponerande processorkraft kan våra bärbara datorer, anpassade för skola och utbildning, köra flera krävande appar och program samtidigt.

Inom skola och utbildnings behövs datorer med hög prestanda. Studier kräver ofta gedigen research och möjligheten att ha flera program i gång samtidigt och flera öppna flikar i webbläsaren är inga problem för Dynabook.

Vi använder enbart processorer med flera kärnor, vilket innebär att multitasking inte är något problem.

child working at computer

Tappsäker och robust

Olyckor händer. Det vet vi alla. Studentlivet är hårt och krävande vilket innebär att datorerna måste vara hållbara och slitstarka. Våra laptops är noggrant kontrollerade i krävande tester där vi granskar allt från slitstarkhet och chassi till prestanda på batteriet.

Dynabook är tappsäker och robust, har stötfångare i gummi, förstärkta skarvar och ett tangentbord som inte påverkas av en utspilld kaffekopp. Våra datorer klarar alla stötar och slag som studentlivet kräver.

Laptop and text

Grab-and-go

Oavsett var du pluggar - i biblioteket, klassrummet, på bussen eller i soffan - behöver du en laptop som kan vara med överallt. Med datorer som väger strax över 1 kg är de lätta och smidiga att ta med sig och passar ditt strama schema. De är tillräckligt små för att förvaras i en väska eller ryggsäck, och trots sin smidighet kommer det robusta batteriet klara av en hel dag med föreläsningar och studier.

person putting computer in bag

Seriös säkerhet

Din data är viktigt. Just nu är det mer aktuellt än någonsin, och vi tummar aldrig på säkerheten. Våra datorer har TPM 2.0 kryptering och möjlighet till fingeravtrycksläsare.

man working at computer

Enkel hantering

Att hantera en maskinpark av datorer behöver inte ge dig huvudvärk. Med Microsoft Intune for Education kan ni få full kontroll och hantering av era datorer och användare. IT-administratörer kan snabbt och enkelt installera, konfigurera, underhålla och uppdatera enheter samt användare.

woman working at computer

Kraftfullt batteri

Med upp till tio timmars batteritid är det enkelt att ta sig igenom skoldagen. Från lektioner och föreläsningar på morgonen till sena kvällar med plugg och tentor. Våra datorer från Dynabook är mångsidiga och pålitliga – precis vad studenterna behöver.

woman at computer