Datorer för arbetsplatsen

Ge dina kollegor och anställda verktygen de behöver för att lyckas. Företag behöver datorer som uppfyller ambitiösa och krävande behov. Bärbara datorer för företag bör blanda kraft, prestanda och pris för att leverera de bästa bärbara företagsdatorerna - en enhet för varje medarbetare.

Små datorer för stora företag

När du ska välja dator till företaget, var noga med att välja en laptop med rätt storlek, vikt och smidighet för att hålla i gång verksamheten oavsett om du är ute och träffar kunder eller arbetar från kontoret.

man working at computer

Att tänka på när du väljer företagsdator:

Bärbarhet och anslutning

Små och bärbara datorer är lättare att resa med, men ofta på bekostnad av batteriet. De bästa datorerna kombinerar både prestanda och batteritid för hela dagen. Dessutom när dina kollegor är ute på möten eller arbetar på distans, kan det vara användbart att inkludera 4G-anslutning för tillfällena då wifi inte är tillgängligt.

computer and accessories

Skärmstorlek

Från små och bärbara datorer med 13”-skärmar till större 15,6”-skärmar. Det kan göra hela skillnaden när du bär din dator från möte till möte. Dagens högupplösta skärmar kan visa mycket på en och samma skärm. Och när det gäller skärmkvalitet, var noga med att välja en ljus och bländfri skärm som är behaglig för ögonen.

Vikt

Att bära en tung dator hela dagen, eller släpa den mellan olika möten och konferensrum är inte idealiskt. Välj en laptop som dina kollegor enkelt kan bära på, var de än är. Ultratunna och lätta datorer är mycket smidiga och enkla att bära på.

person putting laptop in bag

Använd företagens appar och programvara

För att köra dagens resursberoende appar och programvaror behöver du företagsdatorer med rätt processorer och minne.

person working at computer

Batteritid

För att dina kollegor och medarbetare ska fortsätta att arbeta effektivt utan att oroa sig för batteriet, erbjuder våra arbetsdatorer mer än 10 timmars kontinuerlig drift.

person working at computer

Anslut rätt tillbehör

Anslut kringutrustning, ström och överför data genom en enda port och kabel. Alla våra datorer från Dynabook har USB-C anslutning och du kan enkelt ansluta dockningsstationer, tillbehör och externa skärmar.

computer and docking station

Touchskärm

Laptops med pekskärm ger användarna ett mer kreativt sätt att interagera med datorn och innehållet. Välj mellan vanliga datorer med pekskärm eller varför inte våra 2-i-1-enheter med avtagbara pekskärmar för att förvandla datorn till en separat surfplatta.

person typing on computer

Säkerhetsfunktioner

Se till att hålla företagets data säker med biometriska säkerhetsfunktioner, till exempel säker och enkel inloggning med fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning.

man working at computer