A man using a laptop
A man using a laptop

Lär dig mer om datorer

Kraftfull prestanda och bärbarhet. Ta reda på hur du väljer din bästa företagsdator för produktivitet hela dagen.

Ökad produktivitet med rätt datorer för företag, skola och utbildning

Du behöver en dator för varje individ. Vi vet att användaren behöver en dator med kraftfullhet, prestanda och smidighet. En dator som får jobbet gjort varje dag utan att svika dig.

Att tänka på när du väljer en bärbar dator;

Storlek och smidighet
Mindre datorer är lättare att resa med, men har ofta mindre kraft. Våra bästa datorer kombinerar både prestanda och batteritid för att arbeta hela dagen.

Vikt
Att bära på en tung laptop hela dagen - eller till och med på kontoret - är inte perfekt. Välj en bärbar dator som låter dig och dina kollegor enkelt röra sig fritt och samarbeta var de än är.

Prestanda
Ingen vill ha en långsam dator. Du behöver snabba och pålitliga processorer och gott om minne för att kunna hantera dagens program och appar.

Batteri
En arbetsdag kan lätt sträcka sig över åtta timmar. Se till att du väljer en dator med bra och pålitlig batteritid. Dynabook har som minst över 10 timmar batteritid.

Våra bärbara datorer

Vi vet att olika roller kräver olika verktyg, så vi har skapat en serie av de allra bästa bärbara datorerna, som alla erbjuder olika specifikationer för att möta dina behov och åtföljs av ett omfattande utbud av tillbehör.

man working on computer

Business Ultimate

Ultralätt, ultratunn, ultrakraftfull. När det gäller den bästa företagsdator är vårt Business Ultimate-sortiment det bästa av det bästa.

Med hög processorkraft, blixtsnabb prestanda och en högupplöst skärm, är ingen uppgift för svår för Dynabook Portégé.

Behövs lite kreativitet? Inga problem. Vik touchskärmen eller koppla loss den, och du får en surfplatta som du kan skriva på med en touchpenna eller dina fingrar.

Dynabook Portégé kompromissar inte heller med anslutningar. USB-C låter dig ansluta kringutrustning, ström och överföra data med oöverträffbar hastighet.

För att kunna jobba en hel arbetsdag är batteriets prestanda enastående i hela Portégé-serien. Med upp till 16 timmars som tillsammans med supersnabb laddning gör att du alltid är redo för nästa utmaning.

woman working on computer

Business Advanced

För små och medelstora företag är det avgörande att hitta en balans mellan kvalitet, prestanda och pris. Det är här vårt Business Advanced-sortiment kommer in.

Tunna, hållbara och hög prestanda, våra bärbara datorer för små och medelstora företag erbjuder allt den moderna och flexibla arbetsplatsen behöver. Den ljusstarka och bländfria skärmen håller dig fokuserad utan att överanstränga dina ögon. Om du är på resande fot och inte vill leta efter wifi hela tiden, kan du sätta i ett SIM-kort i datorn för möjlighet till 4G-anslutning. Den långa och kraftfulla batteritiden betyder att laddarångest är ett minne blott.

För att hålla dina data säker kan du logga in med biometrisk inloggning genom ditt fingeravtryck eller ansiktsigenkänning.

woman working on computer

Business Essential

Våra Business Essential-datorer är designade och byggda med i tillförlitlighet och fokus på produktivitet, utan att kosta skjortan. Med den högsta säkerheten och kraftfulla processorer blir dina tunga arbetsuppgifter ett lätt arbete. Med tilltalande design och en kraftfull batteritid kommer din arbetsdag flyta på obehindrat.