Kontakta oss

Windows collaboration display från Sharp

Anslut och börja samarbeta direkt

Världens första Windows collaboration display från Sharp med Skype Business certification är vår nästa generation interaktiva 70"-skärm med 4K-upplösning. Den uppfyller Microsofts specifikationer och fungerar dessutom perfekt tillsammans med Microsoft Office 365.

WCD är utrustad med IoT-sensorer och kan användas tillsammans med Microsoft Azure Digital Twins för övervakning och optimering av företagets smarta mötesrumsmiljöer och samarbetsutrymmen.

Ta reda på mer genom att ladda ner rapporten nedan från Sharp och arbetsplatspsykolog Dr Oseland om "Creating the perfect meeting environment": Hur IoT-sensorer och smart byggnadshantering kommer att förbättra samarbete och välbefinnande i möten.

Utmärkelser till vår Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) utmärkelse för skärmar. Tidfskrifterna CE Pro och Commercial Integrator.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Alltid smartare möten

Anslut Windows collaboration display för ögonblicklig användning. Med USB-C-kabeln ansluts skärmen snabbt och enkelt och är därefter redo att användas.

Oavsett om du befinner dig i ett möte, ett styrelserum eller en utbildningslokal slipper du spendera upp till 10 minuter* på konfigurering och inställningar.

Med hjälp av vår prisbelönta kapacitiva pekteknik och Skype for Business certifierad ljud och bild ges de bästa möjliga samarbetsverktyg såsom Microsoft 365 och Microsoft Teams och mötena blir betydligt mer effektiva och framgångsrika.

* Undersökningen "Total Economic Impact"™, Forrester Consulting, februari 2016

Alltid smartare byggnader

Via skärmens IoT-nav som inkluderar ett flertal olika sensorer kan mötesmiljön övervakas på olika sätts:

  • Mötesnyttjande
  • Temperatur och luftfuktighet
  • Allmänljus
  • Luftkvalitet

Dessa smarta lokalrelaterade funktioner ger optimal rumstemperatur och smidig lokalbokning vilket tillsammans bidrar till en komfortablare mötesmiljö.

Alltid smartare vetande

Nya molnbaserade tjänster möjliggör nya spännande sätt att hantera data och få ny inblick i hanteringen av utrustning och resurser. Data från sensorerna kan bearbetas med AI-algoritmer från molnet, eller bearbetas för användning i realtid. Azure Digital Twins-plattformen kan förses med innovativa bokningsfunktioner för smidig och mångsidig resurshantering, eller för komfortablare och bekvämare möteslokaler.

Alltid rum för förbättringar

Displayen och Sharp WorkSpaces ger dig en instrumentpanel med miljöinformation som inte tidigare varit möjlig med en så tekniskt okomplicerad och kostnadseffektiv lösning. Utöver en mängd funktioner för att förbättra samarbetet är collaboration display först med att inkludera smartare sensorer som mäter nivåerna för temperatur och luftfuktighet, allmänljus och luftkvalitet.

När du till exempel vet temperaturen i ett mötesrum och kan skicka den informationen till molnet, och från molnet kan kommunicera den till ditt värme- och kylsystem för en åtgärd, har du ett system som anpassar sig till hur dina mötesutrymmen används.

 

Bättre mötesmiljö med IoT-sensorer och smart lokalövervakning. 

Fyll i formuläret nedan så kan du ladda ner rapporten "Creating the perfect meeting environment"

loading