Kontakta oss

Varför Sharps PN-Q-skärmar är perfekta som reklamskyltar och i mötesrum

Sharps PN-Q-skärmar ger en stor bild med imponerande bildkvalitet till ett rimligt pris, och fångar uppmärksamheten i såväl butiken, receptionen som mötesrummet.

Sharps mycket prisvärda, professionella och lättanvända PN-Q-skärmar har stort format och är lämpade för många olika användningsområden, från mötesrum till digitala reklamskyltar.

Det finns många anledningar till att det är ekonomiskt förnuftigt att installera digitala reklamskyltar i företagets lokaler. Digitala reklamskyltar är ett snabbt och praktiskt sätt att utbyta information inom och mellan ett företags avdelningar, oavsett om det handlar om att kommunicera viktig information direkt till personalen, synliggöra företagets varumärke eller tjänster för kunder eller uppdatera information på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

I butiksmiljöer kan en storformatsskärm såsom Sharp PN-Q exponera produkter effektivt och därmed dra uppmärksamheten till dessa. De kan också ersätta kostsamt tryckt reklammaterial vid försäljningsställen och därmed bidra till lägre kostnader.

Dessa skärmar med Full HD-upplösning finns tillgängliga i fyra storlekar och har en mängd funktioner och anslutningar som kan ge din butik, din reception, din lobby eller ditt mötesrum helt nya möjligheter. Skärmarna kan väggmonteras i liggande format eller monteras på det medföljande eleganta, fristående stativet.

Nedan går vi igenom de nyckelfunktioner och fördelar som gör att Sharps PN-Q-skärmar höjer sig över mängden.

Sharp PN-Q: Design

Med sin eleganta, tunna profil har Sharp PN-Q-skärmarna en stilfull design som befrämjar fokus på innehållet. Genom att skärmarna är konstruerade för användning upp till 16 timmar per dag, sju dagar i veckan säkerställs att information och kommunikation visas tillförlitligt och effektivt. Det praktiska stativet som är inkluderat som standard gör att skärmen snabbt kan monteras fristående på vilken plan yta som helst.

Sharp PN-Q: Skärmstorlek och upplösning 

Sharps professionella PN-Q-skärmar med LCD-teknik finns i fyra storlekar: 60, 70, 80 och 90 tum. Alla modeller har Full HD-kvalitet, dvs 1920 x 1080 pixlars upplösning, och kontrastförhållande 5000:1 så oavsett om du visar presentationer i styrelserummet eller videor i butiken så är bilden ljusstark och skarp.

Sharp PN-Q: Anslutningar

Sharp PN-Q har tre HDMI-portar för anslutning till mediekällor. Äldre utrustning kan anslutas via portarna för 15-stifts mini D-subkontakt, komponentvideo eller kompositvideo.

Sharp PN-Q: Integrerad USB-mediespelare 

Utöver många olika anslutningar finns även en USB-port för bildvisning och videouppspelning via ett USB-minne. Med den inbyggda USB-mediespelaren kan du snabbt och enkelt visa bilder och spela upp video inklusive ljud. Detta är ett idealiskt sätt att utnyttja skärmens två inbyggda 10 W-högtalare.

Sharp PN-Q: Fjärrkontroll

Sharp PN-Q kan väggmonteras i liggande format. Den medföljande IR-fjärrkontrollen ger tillgång till alla funktioner. Det är också möjligt att styra skärmen via nätverks- eller RS‑232-anslutning. Den enkla och flexibla hanteringen ger minimalt krångel och låga underhållskostnader, speciellt om skärmen är placerad på en otillgänglig plats.

Det finns med andra ord många anledningar att välja Sharp PN-Q-skärmar som digital reklamskyltlösning. Om du vill ha mer information om Sharp PN-Q, kontakta oss för en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social