Kontakta oss

Varför fastighetsmäklaren Julie Twist valde Sharp PAD PN-80TC3

London, 23.11.2016

Sharp BIG PAD PN-80TC3 är en 80" interaktiv skärm som är perfekt vid alla typer av försäljning till konsument, vilket fastighetsmäklaren Julie Twist har upptäckt.

Julie Twist Estate Agents är en fastighetsbyrå baserad i Manchester i England som arbetar med försäljning och uthyrning av fastigheter. Företaget etablerades 1994 och har ett flertal kontor i den sjudande stadskärnan. Man har gjort sig känt som ett företag med visioner, och var ett av de första som såg möjligheterna med en dygnet runt-aktiv stad när Manchester tog nya tag inför millieniumskiftet.

Denna förmåga till ett öppet sinne för framtida trender märks också i hur innovativt Julie Twist har införlivat Sharp BIG PAD PN-80TC3 i verksamheten. Användning av skärmen ger kunden en unik upplevelse och särskiljer företaget från de övriga på den konkurrensutsatta fastighetsmarknaden.

Sharp BIG PAD PN-80TC3 är en 80" interaktiv skärm med 10-punkters PCAP-teknik med smidig och mycket snabb respons för upp till fyra samtidiga användare.

Detta gör skärmen idealisk för presentation av fastigheter för försäljning och uthyrning samt för användning av till exempel Google Maps, då pekskärmsfunktioner för att dra ihop och dra isär ger omedelbar respons. Tack vare den skarpa skärmens 1920 x 1080 pixlars upplösning kan användaren trycka på skärmen för att titta på bilder eller video med mycket hög detaljrikedom.

En av Sharp BIG PAD PN-80TC3-skärmens oumbärliga funktioner för Julie Twist Properties var möjligheten att trådlöst ansluta mobila enheter till skärmen. Mäklare kan visa information från BIG PAD på sin surfplatta, medan kunden kan ansluta och se samma information på sin smartphone.

När skärmen inte används för att presentera fastighetsobjekt för kunder kan BIG PAD PN-80TC3 dessutom användas som en fantastisk reklamskylt där företagsannonser, nyheter och annan information kan presenteras för potentiella kunder.

Julie Twist Estate Agents valde Elementary Technology, en Sharp Europe-återförsäljare i Storbritannien, för det tekniska arbetet som i nära samarbete med fastighetsbyrån uppfyllde deras behov.

- Daniel Handford vid Elementary Technology var genomgående professionell, kunnig och hjälpsam, och ledde oss steg för steg genom processen. Efter att han noggrant via telefon hade frågat ut oss om våra behov besökte han vårt kontor och demonstrerade Sharp BIG PAD PN-80TC3-pekskärmen. Han tog sig tid för att visa oss hur den skulle kunna befrämja vår verksamhet, kommenterar Julie Twist.

- Skärmen är monterad på den bakre kontorsväggen och fångar människors uppmärksamhet från både in- och utsidan av kontoret. Vi fortsatte samarbetet med Daniel, som hjälpte oss att utnyttja skärmen som digital reklamskylt med hjälp av det molnbaserade Sedao-systemet för digitala reklamskyltar. Detta har ökat vår varumärkeskännedom på ett fantastiskt sätt. Vi använder skärmen även för visning av videor över olika bostadsområden, individuella fastigheter eller områden i Manchester. Skärmen har underlättat vår verksamhet inom många olika områden; vi har till exempel kunnat marknadsföra vår webbplats effektivt, och vi kan visa en stor karta över staden och sedan zooma in på mindre områden och bostadsområden vilket är till stor hjälp för kunder som inte känner till området.

- Utöver att marknadsföra företaget, webbplatsen och staden har skärmen många andra användningsområden. Den används för personalutbildning, teambyggande och ibland till och med för att titta på en fotbollsmatch. Det vi har spenderat på skärmen har definitivt varit väl använda pengar. Vi upplever att den har bidragit till att sprida företagets image plus att den är ett attraktivt fokus för oss alla. Och det är till stor del Elementary Technologys förtjänst.

Om du vill ha mer information om hur BIG PAD PN-80TC3, eller någon annan av Sharps produkter, kan effektivisera och transformera ditt företag, kontakta oss.

Den här artikeln publicerades ursprungligen på bloggen TheTouchScreenShop, som tillhör Elementary Technology.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social