Kontakta oss

Vad gör Sharps Pen-on-Paper-teknik unik?

Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar ger en naturlig skrivupplevelse som är idealisk för såväl mötesrum som klassrum. Sharp har olika skärmar för olika typer av mötesrum – vilken modell är rätt för dig?

BIG PAD – Sharps interaktiva skärmar – har alla fördelarna hos ett blädderblock eller en skrivtavla när det gäller att rita eller skriva, plus alla fördelarna hos en digital utrustning ansluten till alla dina övriga digitala enheter.

Att kunna skriva och rita på BIG PAD på ett naturligt sätt är avgörande för presentationer eller grupparbeten. BIG PAD:s avancerade skärmteknik ger snabb och precis inmatning och en naturlig skrivkänsla, precis som vid användning av papper och penna.

Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar finns i olika storlekar, så oavsett om du söker en kompakt 40"-skärm för intima möten såsom Sharp BIG PAD PN-40TC1 eller en stor 80"-skärm såsom Sharp BIG PAD PN-80SC5 eller Sharp BIG PAD PN-80TC3, så har vi den storlek du behöver.

Funktionerna för de olika modellerna varierar, men alla har en mycket exakt och responsiv pekskärm med naturliga färger, oavsett om den används med en passiv eller aktiv penna eller ett finger.

Alla BIG PAD-modeller har mycket snabb respons och hög känslighet. Med hjälp av följande tabell kan du snabbt och enkelt se vilken BIG PAD-modell du behöver för dina kontors- eller utbildningsbehov.

Du kan hämta ovanstående tabell kostnadsfritt genom att klicka på länken till höger och använda den för att ta ett välgrundat inköpsbeslut.

Om du vill ha mer information om Sharps interaktiva skärmar och Pen-on-Paper-tekniken, kontakta oss för en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social