Kontakta oss

Skärm- och möteslösningar

Sharp har skärmlösningar för varje behov, från kommersiella skärmar för digital skyltning till interaktiva skärmar med en äkta ”papper och penna-känsla".

Våra professionella skärmlösningar och videoväggar är idealiska för alla miljöer där kritisk information måste visas klart och tydligt. Våra storformatsskärmar förmedlar ditt budskap bland folkvimlet i shoppingcentrum och vänthallar. För mindre ytor har vi ett antal klassledande visuella affärslösningar i storlekar från 32”.

Oavsett användningsområde, behov eller miljö kan du hitta en passande digitalskärm i vårt utbud av visuella lösningar.

Interaktiva lösningar

Sharps interaktiva visningslösningar underlättar samarbete, kommunikation och delning. Den enkla användningen och goda pekresponsen stärker användarnas självförtroende och gör att de kan fokusera på själva jobbet. De smart utvecklade applikationsverktygen är perfekta för alla miljöer och ger sömlös integration med befintlig hård- och mjukvara. 

Sharp Touch Display Link möjliggör mångfasetterad trådlös kommunikation och samverkan med smarta mobilenheter och avlägsna platser. Sharp kan ändra sättet att lära, samarbete och kommunicera både i styrelserum och klassrum.

Professionella skärmar

Våra professionella produkter har specialfunktioner för 24/7-användning, alternativ för liggande, stående och horisontell installation plus skärmar med hög ljusstyrka och hög upplösning - för optimal effekt i alla förhållanden och platser.

Vi bygger vidare på vår ledarställning inom LCD-skärmar och vår expertis av nya tekniska lösningar så att vårt  utbud av innovativa produkter uppfyller kraven för varje tänkbart professionellt visningsscenario.

Branscher

Den professionella skärmbranschen sätter höga standarder inom ett brett spektrum av marknader och tillämpningar. Medan varje situation har sina egna utmaningar så är de alla förenade av behovet av effektiva och tillförlitliga lösningar som utvecklas för att tillgodose deras egna och mycket specifika krav.

Oavsett om det gäller företagets styrelserum eller utmanande offentliga visningsmiljöer har vi på Sharp den rätta erfarenheten och expertisen för utveckling av innovativa och klassledande lösningar för att tillhandahålla hög kvalitet för varje scenario.

Tack vare innovativ och avancerad teknik, i kombination med kvalitetsengagemanget i allt vi gör, är vi helt övertygade om att det finns en originell och högeffektiv Sharp Visual Solution till varje vertikal marknadsutmaning.

Teknik

Vi på Sharp är stolta över vårt rykte som branschens ledande innovatörer inom LCD- och pekskärmsteknik. Det har byggts på vårt outtröttliga engagemang för att avsätta tid, kompetens och resurser för utveckling av ny teknik. Ett exempel är UV2A-tekniken bakom våra LCD-paneler, en innovativ kombination av egenutvecklade material som ger ultrahög kontrast och upplösning, och genom effektiv bakgrundsbelysning även banbrytande energieffektivitet.