Kontakta oss

Vad är Adobe Embedded Print Engine på Sharp multifunktionssystem?

Sharps höghastighetsmultifunktionssystem i färg – MX-6071, MX-6051, MX-5071 och MX-5051 – har antal spännande nyheter, bland annat Adobe Embedded Print Engine. Här tar vi en titt på vad denna nya teknik kan erbjuda din organisation.

Med Sharps multifunktionssystem  MX-6071, MX-6051, MX-5071 och MX-5051 i sortiment av medelstora utskriftslösningar för A3 utökats till 14 modeller. Modellerna är avsedda att användas i dynamiska kontorsmiljöer och hjälper till att förbättra effektiviteten och minska kostnaderna.

Samtliga modeller har Sharps prisbelönta, användarvänliga 10.1-tums touchskärm och intuitiva gränssnitt. Dessutom har de avancerade nya säkerhetsfunktioner och säker engångsinloggning för direkt uppkoppling till öppna funktioner för molnintegration. Till exempel får du direkt tillgång till Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online, Exchange online, Google Drive, Gmail, Dropbox och Box.net med Sharps Cloud Connect-funktion.

Med vår nya applikationsportal hålls dessa molnuppkopplingar uppdaterade. De kontrolleras av administratören, som enkelt kan lägga till nya uppkopplingsmöjligheter eller appar direkt från multifunktionssystemets touchskärm.

Standardkapacitet för OCR ingår, så att användarna enkelt kan scanna och konvertera dokument till populära filformat som Microsoft Word (docx), PowerPoint (pptx), Excel (xlsx), PDF/A-1a, PDF/A-1b, sökbar PDF, krypterad PDF med mera. Du kan till och med skriva ut dessa filtyper direkt från USB-minnen, molnapplikationer och mobila enheter.

 

Sharp och Adobe Embedded Print Engine

Multifunktionssystemen Sharp MX-6071, MX-6051, MX-5071 och MX-5051 i serierna Advanced och Essentials är de första modeller som stöder nya Adobe Embedded Print Engine, som ger högkvalitativa direktutskrifter av PDF-filer från olika källor. PDF är ett av världens mest delade och använda dokumentformat, och det används ofta vid mobilt arbete och i miljöer med PDF-arbetsflöden. Därför spelar utskriftskvaliteten stor roll.

Adobe Embedded Print Engine är nästa generations utskriftsteknik med RIP (rasterbildprocessor). Den skriver ut skarpa och högkvalitativa PDF-filer direkt från företagets nätverk, mobila enheter, molntjänster – till och med från bärbara USB-minnen.

Den bygger på samma grundteknik som används i Adobes övriga kreativa applikationer och Adobe Acrobat DC. Skrivare som använder denna teknik ger överlägsen utskriftskvalitet och snabbare utskriftsbearbetning. Användarna får tillgång till Adobes senaste teknik för rendering, typsnitt och grafik, så att även PDF-filer som från början har sämre kvalitet kan skrivas ut med fantastiskt resultat.

Tack vare Adobe Embedded Print Engine kan den nya generationens Sharp multifunktionssystem skriva ut dokument med realistisk färgåtergivning med hjälp av ICC-profiler, som ger en korrekt återgivning av International Color Consortiums (ICC) hela färgskala.

Om du vill öka produktiviteten i din organisation har multifunktionssystemen Sharp MX-5051, MX-6051, MX-5071 och MX-6071 den prestanda, effektivitet och flexibilitet som krävs.

Kontakta

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social