Kontakta oss

Användning av Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar i dygnet runt-tillämpningar

London, 14.12.2016

Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar är konstruerade för kontors- och butiksanvändning där kontinuerligt påslagen betyder dygnet runt-drift sju dagar i veckan. Nedan går vi igenom vad det kan innebära för din verksamhet.

När du arbetar för ett multinationellt företag eller har kunder över hela världen framstår "kontorstid" som en väldigt gammalmodig idé. Du måste ofta kunna arbeta på kvällarna eller tidiga morgnar när dina kolleger är verksamma, oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot. Och du behöver en tillförlitlig samarbetslösning på kontoret.

Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar är utvecklade för att göra samarbete med kolleger så enkelt som möjligt oavsett om de sitter alldeles intill dig eller befinner sig i ett annat land. BIG PAD är en stor pekskärm som finns i flera olika storlekar. Skärmen har multi-touch-teknik med 10 punkter aktiva ända ut till skärmkanterna som gör att du kan visa, interagera och utbyta information bättre än någonsin. Pekskärmstekniken är intuitiv med snabb respons som gör att användaren snabbt känner sig hemma med tekniken.

 - Kunderna väljer Sharp BIG PAD av många orsaker, säger Angela Townsend, säljchef vid Sharp UK. - För företag med kontor över hela världen är vår dygnet runt-garanti oumbärlig. Sharp har en treårig garanti för drift dygnet runt sju dagar i veckan med vissa skärmar: Om vi uppger dygnet runt-drift i våra specifikationer för en viss modell så garanterar vi att den fungerar dygnet runt sju dagar i veckan, vilket gör skärmen idealisk för affärskritiska miljöer. Vi var förmodligen den första tillverkaren som erbjöd denna garanti.

- En övergång till BIG PAD kan förändra både ditt arbetssätt på ett genomgripande och styrelserummets möjligheter: När en BIG PAD-skärm läggs till kan arbetsmiljön förändras från ett rum med en takmonterad projektor, en skrivtavla på väggen och ett blädderblock i hörnet till en fullständigt interaktiv skärm med alla dess fördelar.

Interaktiva skärmar ersätter projektorer av äldre typ och de inneboende problem som denna teknik dras med. Projektorer har fyllt ett behov, men med allt från låg upplösning till skuggproblem, försämring av återgivningskvaliteten över tid och återkommande lampbyten så uppfyller de helt enkelt inte kraven på dygnet runt-drift i en högproduktiv arbetsmiljö.

Genom att ersätta projektorn med en av Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar får du en skärm med bred betraktningsvinkel som ger bra återgivning från rummets alla punkter, är interaktiv och har funktioner för delning av data från mobil utrustning. Du får helt enkelt ett mycket effektivare sätt att hantera data och utbyta information.

Vid behov av blädderblocksfunktion har vi Sharps pennmjukvara som kan förenkla ditt arbetsflöde. När någon tidigare behövde göra anteckningar måste de skrivas rent, skrivas ut och delas ut till de övriga deltagarna. Med Sharp BIG PAD behövs inte detta.

Du kan göra anteckningar på skärmen och omvandla dem till text så att alla anteckningar efter ett möte eller en idékläckningssession är lagrade i ett digitalt format. Pennmjukvaran kan inte bara spara gjorda anteckningar utan även kopiera data från din dator och klistra in dem. Mjukvaran kan även hantera information från upp till 50 enheter trådlöst anslutna via Display Connect.

Eftersom informationen är digitalt lagrad kan den även skickas till deltagarna på ett säkert sätt, samt säkerhetskopieras online för senare användning.

-Detta är renodlad informationsautomatisering, säger Angela. Vi noterar att Sharp-skärmarna i allt större omfattning används i alltmer extrema miljöer, från installationer med dygnet runt-drift till specialiserade och unika miljöer. Vid sådana speciella tillämpningar har Sharp ett nära samarbete med kunden för ett optimalt resultat.

För många kunder förändrar Sharp BIG PAD PN-80TC3 inte bara arbetssättet, utan bidrar också till en transformering av verksamheten. Tekniken möjliggör effektivt samarbete dygnet runt oavsett plats.

Om du vill ha mer information om Sharps interaktiva skärmar, kontaka oss.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social