Kontakta oss

Transformera utskriften med Sharps multifunktionssystem MX-6580N och MX-7580N

Sharp MX-6580N och MX-7580N är de senaste tillskotten i vårt utbud med färgmultifunktionssystem för stora volymer, som gör att du kan ta kontroll över kontorets behov av utskrift med hög kvalitet. Nedan går vi igenom hur de möjliggör enklare och snabbare utskrift med hög kvalitet. 

 

 

Sharp MX-6580N och Sharp MX-7580N har en hållbar konstruktion och ett lättanvänt användargränssnitt som kan anpassas till olika användares specifika behov. De har även en inbyggd Fiery-färgutskriftsserver som extra tillbehör vilket gör dessa maskiner lämpliga för miljöer där ökad färgstyrning och exakthet är ett krav.

Nedan går vi igenom nyckelfunktionerna och innovationerna i våra senaste snabba multifunktionssystem.

Hastighetsfördelar med Sharp MX-6580N/MX-7580N

Sharp MX-6580N och 7580N skriver ut 65 respektive 75 sidor per minut i fullfärg. Utskrift av första sidan görs på endast 3,7/4,0 sekunder i svartvitt, och 5,1/5,6 sekunder i färg, vilket sparar värdefull tid vid utskrift av många små jobb.

Maskinerna är utrustade med Sharps OSA-teknik som ger enkel integration med nätverksbaserade tillämpningar och molntjänster såsom Cloud Connect för vanliga plattformar såsom One Drive, Google Drive och SharePoint Online.

Båda modellerna har en mycket effektiv 150 arks dokumentmatare som scannar båda sidorna i ett dubbelsidigt dokument i ett moment. Detta innebär att båda sidorna i dubbelsidiga dokument scannas i samma moment. Med en scanninghastighet på upp till 100 original per minut (enkelsidigt) eller 200 original per minut (dubbelsidigt) kan dessa multifunktionssystem bearbeta stora jobb mycket snabbt.

Tack vare en temporär tonerbehållare behöver inte multifunktionssystemet stoppas medan ett stort utskrifts- eller kopieringsjobb pågår när tonerkassetten måste bytas. Multifunktionssystemet kan använda toner från den temporära tonerbehållaren och fortsätta utskrifts- eller kopieringsjobbet medan den tomma tonerkassetten ersätts med en ny.

Sharp MX-7580N och MX-6580N har ett stort pappersmagasin för 3 100 ark, och kan vid behov utökas till ännu större kapacitet. Genom att lägga till ett 500 arks handmatningsfack och två stora pappersmagasin (2 x 2 500 ark) ökas kapaciteten till hela 8 500 ark. Om papperet tar slut i ett magasin växlar funktionen för automatisk magasinsväxling automatiskt till ett annat magasin med samma pappersstorlek.

10.1-tums färgpekskärm

Sharp MX-7580N och MX-6580N är konstruerade med tanke på enkel användning. De har en lättanvänd pekskärm med ikoner och ett specialläge för extra enkel navigering vilket gör det smidigt för alla att använda multifunktionssystemets avancerade funktioner. Kontrollpanelen kan vinklas för bekväm visning och hantering, till och med från rullstol.

Användaren kan anpassa startskärmen efter behov med ikoner för de vanligaste funktionerna vilket ger smidig och effektiv hantering.

Med hjälp av den avancerade förhandsgranskningsfunktionen kan du kontrollera dokumentet och sidlayouten före utskrift, samt enkelt redigera sidor och förhandsgranska dokumentet i olika lägen.

Fiery-utskriftsserver

Sharp MX-7580N och MX-6580N kan som extra tillbehör utrustas med den kostnadseffektiva och inbyggda MX-PE12 Fiery-utskriftsservern. Detta gör multifunktionssystemet till en kraftfull, integrerad lösning för förbättrad färgstyrning vid högkvalitativ intern dokumentproduktion inklusive logotyper, samt för professionella, krävande produktioner.

MX-PE12 Fiery-servern är en centraliserad lösning som inbegriper Command Workstation med ett användargränssnitt av branschstandard för utskriftshantering. Med verktygen för centraliserad styrning och automatiserad hantering kan användaren enkelt förhandsgranska jobb, kontrollera jobbstatus och göra återkommande utskrifter.

I krävande utskriftsmiljöer är korrekta och konsekventa färger avgörande. Genom att integrera Fiery-färghanteringsfunktioner med multifunktionssystemet erhålls överlägsen färgstyrning. Med dessa verktyg återges transparens, släpskuggor och andra effekter exakt varje gång, vilket ger förbättrad utskriftskvalitet för alla typer av dokument.

Utskriftskvalitet för Sharp MX-6580N/MX-7580N

Tack vare tekniken bakom bildbehandlingsprocessen är färgkvaliteten för båda modellerna mycket naturligt återgivna. Resultatet är en mer verklighetstrogen och livfull färgåtergivning.

Utskriftsenheten i Sharps multifunktionssystem MX-6580N och MX-7580N kan skriva ut och kopiera med 1 200 x 1 200 dpi upplösning; den senare modellen i svartvitt. Digital bildförbättring ger en utskrifts- och kopieringsupplösning som motsvarar 9 600 x 600 dpi, vilket betyder mycket skarpa utskrifter. Fina linjer och liten text blir skarpare och mer lättläst..

Påfyllningssystemet för framkallning förhindrar nedbrytning av framkallaren. Genom gradvis tömning av gammal framkallare och kontinuerlig påfyllning av ny säkerställs jämn utskriftskvalitet. Detta garanterar att utskriftskvaliteten alltid är bästa möjliga.

Vår funktion för linjebreddsjustering justerar bredden på fina linjer, som traditionellt är svåra att återge exakt. Med Sharp MX-6580N och MX-7580N återges snirkliga ritningslinjer, komplexa grafiska element och diagram och detaljerade kalkylblad med hög exakthet.

Båda modellerna utför färgkalibrering med jämna mellanrum vilket bibehåller en hög och jämn utskriftskvalitet i stora utskriftsjobb. Densitetsgivare övervakar färgjämnheten vilket ger minimala färgvariationer mellan sidorna. Nödvändiga färgjusteringar görs utan att utskriftsjobbet stoppas vilket sparar tid.

Ytterligare fördelar hos Sharp MX-7580N/MX-6580N

Stöd för USB-minne

Efterlyser du flexibla arbetsmetoder? Sätt i ett USB-minne i multifunktionssystemets USB-port så visas en skärm för utskrift/scanning på pekskärmen. Du kan nu skriva ut filer direkt från USB-minnet; filerna visas som miniatyrer för enkel identifiering. Du kan dessutom scanna dokument direkt till USB-minnet och ta med dig scanningfilerna när du är klar.

Avancerade scanningfunktioner

Med hjälp av avancerad optisk teckenigenkänning (OCR) kan Sharp MX-7580N och MX‑6580N korrigera den vertikala sidorienteringen för sidor som är felvända. Detta betyder att felvända sidor inte behöver scannas om. Multifunktionssystemet kan även automatiskt välja scanningsupplösning och hoppa över tomma sidor i ett flersidigt dokument.

Funktionen för multibeskärning omvandlar automatiskt dokument med olika storlekar, till exempel recept och kvitton, till separata filer vid samtidig scanning.

Omvandla dokument via OCR

Med OCR-funktionen i Sharps multifunktionssystem MX-7580N och MX-6580N kan ett scannat dokument omvandlas till en sökbar PDF-fil eller en redigerbar Office Open XML-fil. Du kan därmed snabbt söka efter dokumenttext, även i stora dokument, och enkelt kopiera och klistra in text i andra dokument.

Office-direktutskrift

Microsoft Office-filer kan skrivas ut utan dator. Med Sharp MX-7580N och MX-6580N kan du skriva ut Word-, Excel- eller PowerPoint-filer direkt från en mobil enhet, molntjänst, USB-minne eller filserver.

Om du vill ha mer information, kontakta oss för att diskutera dina behov och en anpassad lösning.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social