Kontakta oss

"Integritetsknapparnas" funktion på Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar

Med "integritetsknapparna" på Sharps nya interaktiva BIG PAD-skärmar kan användaren omedelbart dölja eller frysa skärminnehållet och därmed få mer kontroll och överblick vid presentationer.

Sharp BIG PAD PN-60SC5, BIG PAD PN-70SC5 och BIG PAD PN-80SC5 är de senaste tillskotten i vårt växande sortiment med interaktiva skärmar för klassrum och mötesrum.

Alla skärmar har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) med 350 candela ljusstyrka vilket säkerställer att innehållet blir fullt läsbart till och med i mycket starkt upplysta rum. Detta befrämjar engagerande lektioner, mötessamarbete och interaktiva sessioner.

I ett dynamiskt möte vill presentatören ofta växla skärminnehåll, överlämna kontrollen till en annan presentatör eller stimulera åhörarna att fokusera på meningsutbyte med varandra istället för att titta på skärmen. Sådan växling eller övergång kan göras smidigt och professionellt med hjälp av knapparna för bildfrysning och mörkläggning på BIG PAD-skärmens front, vilket ger presentatören mer kontroll över innehållet.

Genom att trycka på mörkläggningsknappen kan läraren exempelvis flytta elevernas uppmärksamhet från skärmen tillbaka till deras arbetsuppgifter. Skärmens bakgrundsljus stängs då omedelbart av utan att skärmen stängs av.

När du trycker på knappen en gång till visas skärminnehållet igen. Detta är ett betydligt smidigare och snabbare sätt än att stänga av skärmen och sedan slå på den igen.

Skärmen har även en bildfrysningsknapp som presentatören kan trycka på för att frysa den aktuella bilden, och därefter fortsätta arbeta på en ansluten utrustning i lugn och ro utan att åhörarna distraheras.

Presentatören kan med andra ord fortsätta arbeta på den enhet som är ansluten till BIG PAD-skärmen utan att skärminnehållet uppdateras. Det som visas på skärmen är fruset. Detta är mycket praktiskt i många undervisnings- eller utbildningsmiljöer där läraren behöver arbeta i avskildhet samtidigt som viktigt skärminnehåll fortfarande kan visas.

Om du vill ha mer information om integritetsfunktionerna hos Sharps interaktiva BIG PAD-skärmar PN-60SC5, PN-70SC5 och BIG PAD PN-80SC5, eller hur de kan förbättra samarbetet i din skola eller på din arbetsplats, kontakta oss för en demonstration.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social