Kontakta oss

Synappx™-tjänsterna

Synappx™ är en plattform med applikationer och tjänster som fungerar med er kontorsutrustning.  

Synappx-tjänsterna är lättanvända, mobilanpassade och säkra och är perfekta lösningar för att koppla ihop teknik och människor.

Nu är det slut med tekniska problem på möten. Du kan dela eller skriva ut precis när det behövs och genom smartare hantering av mötesytorna förenklas samarbetet.

Synappx™ Go

Produktivitet var du än är
Med Synappx Go kan du enkelt skala upp innehåll till en storskärm eller skanna dokument och släppa utskriftsjobb från en multifunktionsskrivare — allt från din mobilenhet — när och var som helst.

Synappx™ Meeting

Starta möten i tid
Synappx Meeting hjälper dig att ansluta till en skärm, starta konferenssystem och hitta rätt innehåll så du kan fokusera på samarbete och idéutbyte.

Synappx™-kompatibla produkter

Bättre teamarbete

Vårt utbud av Synappx-kompatibla produkter förbättrar mobilitet, samarbetsmöjligheter och Synappx analysfunktioner för att öka engagemang och produktivitet.

Utmärkelse för innovation

Synappx™-tjänsterna har granskats och testats av olika oberoende branschorgan och vi har med stolthet mottagit utmärkelsen "Outstanding Achievement in Innovation" för Sharp Synappx-familjen från BLI. 

Synappx Support

För ytterligare hjälp och rådgivning om alla våra Synappx-produkter, t.ex. handledningar för användare och administratörer, information om systemkrav och vanliga frågor, är du välkommen att besöka vår supportsektion.