Kontakta oss

Montervisning: 8K Ekosystem vid Media Production Show 2018

Vid den senaste Media Production Show (MPS) i London visade vi vårt nya 8K-ekosystem, som inkluderar en 8K professionell videokamera med inbyggd uppspelning och linjeutgång, och vår nya 8K monitorskärm. Om du missade showen, låt oss ta dig bakom kulisserna med vår genomgång av montern.

Media Production Show (MPS) är en mässa för medieindustrin med utställare som presenterar produkter och tjänster för förproduktion, produktion, efterbehandling och sändning. Vi var där för att bemästra 8K med vårt nya ekosystem, vilket visar hur lätt det är att börja använda 8K.

Många broadcasters har startat små eller stora test på 8K, däribland senast det franska offentliga tv-bolaget France Télévisions, som testade 8K-sändningar under tennisturneringen French Open.

MPS gav många mediebranschbesökare sin första glimt av vår 8K-videokamera - vårt första steg in i sändningsutrustning - och vår 8K-skärm, som för närvarande är den enda kommersiellt tillgängliga 8K-skärmen på marknaden.

Sharp 8C-B60A 8K Videokamera

Sharp 8C-B60A 8K professionell videokamera är den enda videokameran som finns tillgänglig idag, som har kapacitet att inte bara spela in video i 8K-upplösning (60p), men att även spela upp och erbjuda linjeutmatning.

8C-B60A möjliggör realtidsutgång av okomprimerade 8K bilder samtidigt som inspelningen sker, vilket gör den idealisk för högupplösta liveöverföringar.

 

Sharp LV-70X500E 8K Monitor

Sharp LV-70X500E 8K professionell bildskärm är den första 70-tumsskärmen med 8K-upplösning för massproduktion. Det är nu tillgänglig att köpa i Europa.

Med fyra gånger pixelantalet mot 4K UHD och 16 gånger upplösningen mot Full HD, reproducerar bildskärmen bilder med en högre upplösning än det mänskliga ögat kan fånga, vilket möjliggör en klarhet i detaljer som inte ses tidigare på professionell display. Den är utrustad med åtta HDMI-portar, varav fyra är dedikerade till 8K-ingångar

 

8K i montern

För att visa videokamerans förmåga att fånga otroliga detaljer och realistiska färger, var Sharp värd för en teatralisk smink-demonstration i montern. Maria Malone Guerbaa, en konstnär som representerar det professionella sminkföretaget Kryolan, förvandlade en modell till ett fantasykonstverk i flera timmar. Makeovern filmades och visades i realtid på Sharps 8K-bildskärm, LV-70X500E.

Live-strömmen överfördes från videokameran till 8K-bildskärmen med en 8K-arbetsstation, vilket ger en viss inblick i den nya videokamerans överföringsmöjligheter för livesändningar.

Om du vill veta mer om Sharp 8K-videokameran eller bildskärmen, och hur det kan hjälpa ditt företag, ta kontakt med oss för en demonstration.

Contact

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social