Kontakta oss

Sharp solenergilösningar

Premium solpaneler från en PV pionjär

Om du letar efter högkvalitativa solpaneler för miljömedveten strömproduktion har du kommit till rätt ställe.
Att tillhandahålla solenergilösningar har varit Sharps kärnkompetens i mer än 60 år. Hittills har Sharp levererat mer än 50 miljoner avancerade solcellspaneler över hela världen som uppfyller behoven hos tusentals internationella solenergikunder.

Från vårt europeiska kontor säljer vi våra solenergisystem till installatörer, distributörer och projektföretag i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Sharps portfölj av högpresterande solpaneler är byggda för bostads-, kommersiella och frifältinstallationer. Slutkunder, som husägare eller kommersiella kunder, kan köpa våra solceller tillsammans med installationstjänsten från våra lokala installatörer.

Förutom hårdvaruförsörjningen är Sharp också aktiva i projektbranschen över hela världen och arbetar tillsammans med partners för utveckling av solkraftverk. Sharp söker och förvärvar projekträttigheter i varje utvecklingsstadium och erbjuder partners direkt tillgång till produktionskapacitet och finansieringsalternativ.

Mer information om Sharp solceller på följande språk

Vi uppmuntrar dig att komma åt mer information om våra solenergiprodukter och tjänster via följande språksidor:

>> ENGELSKA

>> TYSKA

>> FRANSKA

>> SPANSKA

>> NEDERLÄNDSKA

>> POLSKA

>> UNGERSKA

Vi rekommenderar att du använder en webbläsare med integrerade översättningstjänster om du vill att texterna på dessa sidor översätts till ditt eget språk.

Om du inte behöver ytterligare information kan du också kontakta vårt solförsäljnings- och serviceteam omedelbart istället.