Kontakta oss

Stark säkerhetsfunktion

Arbeta tillsammans för den säkerhet du behöver

Det händer att det sker brott mot säkerheten genom bland annat nätverksenheter som multifunktionssystem och skrivare. Det kan vara allt från en öppen port till mänskliga fel, som något så enkelt som att scanna personlig information till fel destination. Oavsett orsaken, är det viktiga budskapet, att de här händelserna kan orsaka skador för ditt företag.

Vi bryr oss om säkerheten på våra multifunktionssystem och vi förstår att de ska vara enkla att hantera. Sharp erbjuder tjänster som hjälper dig att förstå hoten mot företag och ger dig skydd som är anpassade till de behov som din verksamhet har

Vår undersökning

Undersökningen om säkerhet som Sharp genomförde 2019 avslöjade att 90 % av de som svarade var inte medvetna om att skrivare är en möjlig IT-säkerhetsrisk, 48 % av kontorsanställda i Europa var inte medvetna om att skrivare kunde hackas och 55 % visste inte att hackare kan komma åt scannade dokument från multifunktionsystem. 

Till skillnad från många områden med utvecklad säkerhetstänk, är beteendet kring skrivare för det mesta omedvetet - vilket ger svagheter när det gäller säkerheten som täcker affärsnätverk, enheter och data.

Våra säkerhetstjänster

Våra säkerhetstjänster hjälper dig att undvika hoten mot din verksamhet och erbjuder skydd som är anpassade.

Vi guidar dig genom dagens hot och kommande möjliga risker så att du kan välja vilken säkerhetsnivå som är rätt för dig. Våra experter kommer att för-konfigurera och leverera ditt nya multifunktionssystem utifrån de kraven, vilket ger hög säkerhet utan att begränsa flexibiliteten för dig och dina kollegor. Rätt installation och integration är första stegen för att din enhet är så säker som den kan vara från det ögonblick du trycker på utskrift.