Kontakta oss

Skywell® 5TE - atmosfärisk vattengenerator

Smart vatten för smarta arbetsplatser

Tänk om det fanns ett enkelt sätt att öka ditt företags sociala ansvar, förbättra din arbetsplats och minska din miljöpåvekan?

Det finns det! Den atmosfäriska vattengeneratorn Skywell® extraherar rent vatten från luften. Varje vattendroppe filtreras, renas, testas och övervakas för garanterad god kvalitet, klarhet och smak. 

 

Förändra din arbetsplats

Du vet att du måste skapa en smart arbetsplats för att kunna utnyttja fördelarna med en rörlig, uppkopplad arbetsstyrka. Med Skywell®5TE minskar du plastavfallet och underlättar livet för dina anställda, kunder och besökare.

Det är ett enkelt och flexibelt sätt att erbjuda dricksvatten. Du placerar Skywell precis där du vill ha den. Du kan erbjuda rent och friskt vatten var som helst - i konferensrummet eller korridoren, på evenemang eller i utomhusmiljöer. Det enda som krävs är ett eluttag. 

Skywell genererar upp till 18 liter rent dricksvatten - varje dag, så du behöver inte oroa dig för att vattnet ska ta slut.

Förbättra dina rutiner

Vi är alla medvetna om vikten av att dricka tillräckligt med vatten. Skywell har många fördelar - den är inte bara miljövänlig utan gör det också lättare att få i sig tillräckligt med vatten.

Du kan skapa din egen profil och ställa in dina personliga mål. Du får statistik på hur mycket vatten du dricker - och hur många plastflaskor du sparat.

Tack vare pekskärmen kan du snabbt och lätt ändra inställningar som till exempel vattentemperatur. Du kan få varmt vatten för te, kaffe eller mat - eller ett glas friskt, kallt vatten på ett ögonblick.

Förändra din miljöpåverkan

Miljömålen blir högre och kraven på socialt ansvar blir allt större. Skywell är ett enkelt val för att reducera din miljöpåverkan. Den minskar din förbrukning av plastflaskor och ditt koldioxid-avtryck, eftersom både tillverkning och transporter av plastflaskor försvinner.

Till skillnad från traditionella vattenkylare behövs inga fordon som levererar vattenbehållare, som i sin tur måste tas om hand och förvaras på arbetsplatsen. Den största fördelen är att du inte längre behöver plastprodukter – ett stort globalt problem. 

Tack vare Skywells smarta funktioner kan du följa företagets miljöresultat. Den enkla tillgången till statistik gör det också lätt att kommunicera företagets sociala ansvar.

 

 

Så här fungerar Skywell

Den atmosfäriska vattengeneratorn Skywell ska installeras på en lämplig plats för att fungera optimalt. Vattenproduktionen kan påverkas på platser med låg luftfuktighet eller när fukthalten i luften minskar. Vattengeneratorn bör då kopplas till en extra vattenkälla. Med hjälp av filtreringssystemet bibehålls dock den höga vattenkvaliteten. 

Extrahera rent vatten från luft

Skywell suger in omgivande luft och extraherar fukt genom kondensation. Avancerad övervakningsteknik kombinerad med sex filter, två ultravioletta lampor och ozonbehandling garanterar renheten i varje droppe vatten. Systemet övervakas hela tiden för att ge hög kvalitet, klarhet och utmärkt smak. Sharp säkerställer genom kontinuerlig service att Skywell alltid har högsta kvalitet på dricksvattnet.