Kontakta oss

Sharps BIG PAD-skärm vald av italienska arméns militärhögskola

London, 16.11.2016

Den italienska armén valde Sharp Italy som leverantör till arméns utbildningsanläggning. Nedan beskrivs hur de utnyttjar Sharp BIG PAD under extrema utbildningsförhållanden.

Vi märker att Sharp BIG PAD-skärmarna tack vare deras dygnet runt-garanti i allt större omfattning väljs för extrema miljöer, från installationer med dygnet runt-drift till specialiserade och unika miljöer där skarpa detaljer och exakthet är avgörande.

Ett exceptionellt exempel på extrem användning av BIG PAD är att Sharp Italy utsågs som teknikleverantör för italienska arméns utbildningsanläggning i Friuli Venezia Giulia. Här bidrar Sharps interaktiva skärmar inom många olika områden vid utbildningen av 1600 officersaspiranter och förvaltaraspiranter vid militärhögskolan. Ett nära samarbete med kunden var avgörande för framgång.

- Vårt mål har alltid varit att uppfylla kundens behov, och i det här fallet behövde vi beakta mycket speciella behov. Utöver att vara interaktiva måste skärmarna vara mobila så att de kunde tas med ut på fältövningar. Vi utrustade därför varje BIG PAD med ett specialkonstruerat transporthölje med ett motoriserat stativ som gör skärmen enkel att förflytta, förklarar Carlo Alberto Tenchini, marknadschef vid Sharp Italy.

Den här specialkonstruerade BIG PAD får visa vad den går för när aspiranterna är ute på fältet och tränar kartografi. Genom att använda BIG PAD som bord kan de arbeta gemensamt med kartor och få bättre översikt, förståelse och interagerande. De kan därmed planera färdvägar mer effektivt och på så sätt göra de mobila övningarna mer produktiva och interaktiva.

Sharp BIG PAD åstadkommer mer än att bara ersätta blädderblocket eller projektorn på kontoret. Genom att diskutera med Sharp Italy om deras behov kunde vi erbjuda de italienska officersaspiranterna effektivt samarbete dygnet runt oavsett var de befinner sig.

Om du vill ha mer information om Sharps interaktiva skärmar, kontakta oss.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social