Kontakta oss

Sharp visar nya produkter på Inspire Expo 2018

På Inspire Expo 2018 i Edinburgh, Skottland visade vi hur vår teknologi kan hjälpa dig arbeta smartare, nu och i framtiden.

Under fyra dagar fick 600 återförsäljare, partners och journalister från mer än 40 länder se multifunktionssystem, interaktiva displayer och kontorslösningar som kommer att lanseras under året. Besökarna fick veta mera om våra planer att införliva artificiell intelligens, Internet of Things (AIoT) och 8K i vår produktportfölj.

Här kan du se några av höjdpunkterna:

Sharps svartvita multifunktionssystem i A3-format 

MX-serien för A3 i färg som lanserades vid förra eventet har varit framgångsrik. I år kommer ytterligare 10 modeller med samma gränssnitt i både bas- och IT-utförande. De nya modellerna har både intuitiva och tidsbesparande funktioner som användaranpassad touch-skärm, rörelsesensor (IT-modellerna) och en integrerad pull printing-lösning som standard. Det uppdaterade utbudet betyder nu att vilket A3-system du än väljer, oavsett färg eller svartvitt, är alla lika lätta att använda.
 

Sharps basutbud av multifunktionssystem

Tänk på dessa modeller som idealiska för kontorets dagliga arbete och att de kan uppgraderas vid behov.

Sharps it-modeller  

Följande multifunktionssystem erbjuder flera möjligheter till efterbearbetning och andra tillval som Office Direct Print och molntjänster.

Sharps svartvita A4-multifunktionssystem

Behöver du bara skriva ut i A4 kommer vi lansera nya avancerade modeller i mars 2018 med en utskriftshastighet av 35 och 45 kopior/minut. De har samma kraftfulla funktioner för arbetsflöden och användarvänlighet som Sharps A3-modeller.

MX-B355W och MX-B455W kan enkelt integreras med existerande nätverks-applikationer och publika molntjänster så att informationen kan både hanteras säkert och vara tillgänglig när du behöver den oberoende var du befinner dig.

Uppgraderade system för enklare produktioner

Sharps nya multifunktionssystem i färg, MX-7090N och MX-8090N, för in-houseproduktion erbjuder både förbättrad produktivitet och användarvänlighet.

Modellerna har hastigheter upp till 70-80 kopior/minut och samma lättanvändliga pekskärm som våra A3- och A4-modeller för kontor.

Dessutom kan utskriftsansvarig med full tillgång till Fiery Command WorkStation® spara tid och enkelt hantera systemet.

Sharps interaktiva skärmar

Inget Sharpevent kan vara komplett utan BIG PAD; interaktiva whiteboards som hjälper människor att dela sina idéer och samarbeta mer kreativt och effektivt.

Under eventet presenterade Sharp vår första 4K BIG PAD. Sharps nya 70” BIG PAD gör det enkelt att hantera stora mängder av detaljerad information som tekniska ritningar, kartor och kalkyler. Unika funktioner stödjer arbete med innehåll i Ultra-HD upplösning; 4K tolkning är stödd av Sharps unika UV2A skärmteknik med hög kontrast och bildskärpa. Utöver att skriva i 4K finns en mängd olika funktioner som att pennan, med 2mm-spets för precision, fungerar även om du lägger handen på skärmen.

Sharp BIG PAD är perfekta för alla mötes- och klassrum, överallt där man vill dela information på ett tydligt och enkelt sätt

Framtidens teknologi

Ett speciellt område under eventet var vikt för framtidens teknik med fokus på integrerade möjligheter för videoinspelning, uppspelning, playback och output, som innehöll en 8K-TV och en professionell videokamera, 8C-B60A. Förutom möjligheten att filma i hög upplösning (60p), är kameran utformad för användarvänlighet vid filmning och inspelning och för att underlätta arbetet under redigeringsprocessen. Hjärtat är en stor 35-mm CMOS-sensor med 33 miljoner pixlar.

Dessa enheter utgör grunden för Sharps arbete med forskning och utveckling av 8K ecosystem.

Vill du veta mer om nyheterna från Inspire Expo 2018 – kontakta oss.

Kontakta oss

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social