Kontakta oss

Sharp utökar BIG PAD-sortimentet med sex nya smarta interaktiva 4K-skärmar

Stockholm, 23.10.2019

PAD-serien bygger vidare på Sharps prisbelönta interaktiva skärmar och möjliggör med alltifrån instegsskärmar till avancerade pekskärmslösningar en högre nivå av produktivitet och samarbete i mötesrum och klassrum.

PN-TH1 är en storformatskärm som kan fås i storleken 85”, 75” eller 65", och PN-HC1 kan fås i storleken 86”, 75” eller 70” för de allra flesta kontors- eller utbildningssammanhang. Skärmarna har 3840 x 2160 Ultra HD 4K-upplösning som ger optimal 4K-kvalitet med stor detaljrikedom och hög kontrast som gör det enkelt att läsa stora mängder detaljerad information.

 

PN-TH1 använder vår senaste interaktiva InGlass™-teknik som ger snabb respons och en naturlig skrivkänsla som påminner om användning av papper och penna. PN-HC1 har en snarlik precis och intuitiv pekskärmsteknik som med hjälp av avancerad IR-teknik ger användaren en hög grad av kontroll i undervisnings- eller presentationssituationer. PN‑70HC1E har 10-punkters multi-touch-teknik, medan PN-86HC1, PN-75HC1 och PN‑TH1 har 20-punkters multi-touch-teknik som gör att flera användare kan arbeta på skärmen samtidigt.

 

PN-TH1 och PN-HC1 är de första Sharp BIG PAD-skärmarna med inbyggd dator. PN-TH1 har en inbyggd Android-dator, och PN-HC1 har ett enkretssystem som gör det enkelt att ansluta trådlöst till annan utrustning. Systemet inkluderar ett skrivtavleprogram för användning utan extern datorutrustning. Android-datorn i PN-TH1-skärmen kan inaktiveras om detta krävs av IT-säkerhetsskäl.

 

Produktchef Christopher Parker säger: ”Med de nya PN-HC1- och PN-TH1-skärmarna i BIG PAD-sortimentet kan Sharp nu tillhandahålla förstklassiga och tillförlitliga 4K-pekskärmar för ännu fler användningsområden, alltifrån mötesrum till klassrum. Med dessa nästa generation skärmar utökas BIG PAD-funktionerna och möjliggör nu ännu högre arbetsplatsproduktivitet och effektivare samarbete.”

 

PN-HC1-skärmarna har en OPS-kompatibel kortplats för en inbyggd dator, vilket ger användaren många olika konfigurationsmöjligheter. Med snabbknapparna på PN‑HC1‑skärmens ram för exempelvis bildfrysning kan presentatören frysa den aktuella bilden och fortsätta arbeta på en ansluten utrustning i lugn och ro. Dessa nya funktioner gör att presentatören får mer kontroll över skärmen och kan leda engagerande mötessamarbete och lektioner på ett lugnt och säkert sätt.

De nya interaktiva PN-TH1-skärmarna erhöll nyligen utmärkelsen ”Best of Show” vid InfoComm 2019, och delar därmed denna hedersbetygelse med övriga prisbelönta interaktiva modeller i Sharp BIG PAD-sortimentet. I Futuresource Consultings senaste rapport över interaktiva skärmar, publicerad första halvåret 2019, konstateras att Sharp är marknadsledare när det gäller interaktiva skärmar för företag i Amerika, och intar andraplatsen globalt sett.

PN-TH1-serien är tillgänglig nu via Sharp och våra partner.

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social