Kontakta oss

Sharp PN-Y-reklamskyltar för effektiv kontroll

Med Sharps PN-Y-serie med digitala reklamskyltar får du allt som behövs för att kunna börja använda en digital reklamskylt i din butik eller reception. Nedan redogör vi för alla fördelarna med en enkel och effektiv skärmlösning med Full HD-kvalitet.

Många småföretag har ett reellt behov av en riktigt enkel och prisvärd skärmlösning. Det innebär en lösning som kan installeras och underhållas även av den som inte har några IT-kunskaper och som kan användas utan att vara permanent Internet-ansluten. Bara en enkel skärm.

För att täcka dessa behov har vi utvecklat en helt ny serie professionella PN-Y-skärmar. De finns i storlekar från 32" till 55" och har en inbyggd USB-mediespelare och vår nya, lättanvända mjukvara Content Distributor.

Det finns många anledningar till att en digital reklamskylt i din butik eller kontorsmiljö kan effektivisera din verksamhet. Oavsett om det handlar om att fånga kundernas uppmärksamhet och öka varumärkeskännedomen eller kommunicera nyheter och kampanjer till dina kunder minskar en digital reklamskylt behovet av tryckta skyltar och reklamblad.

Genom att välja innehåll och visningstidpunkt kan du rikta uppmärksamheten på det du tycker är viktigt. Du kan dessutom snabbt och enkelt uppdatera informationen vid behov, till exempel när en meny ändras eller när du vill göra reklam för ett förmånserbjudande. En skärm i receptionen skapar dessutom en välkomnande känsla och ger ett professionellt intryck när människor kommer in i byggnaden.

Nedan går vi detaljerat igenom funktioner och fördelar hos Sharp PN-Y556, PN-Y496, PN-Y436 och PN-Y326.

Sharp PN-Y: Storlekar

Sharps PN-Y-serie med digitala reklamskyltar finns i fyra storlekar. Den minsta skärmen är 32", medan vi kan erbjuda skärmar på 43" och 49" för något större mötesutrymmen samt 55"-skärmen PN-Y556 för ännu större utrymmen. Alla modeller har 1920 x 1080 pixlars upplösning.

Sharp PN-Y: Enkel installation 

Sharp PN-Y-skärmarna är enkla att installera såväl stående som liggande på ett stativ eller på en vägg. En unik funktion är att PN-Y-skärmen kan installeras på innovativa sätt, exempelvis riktad uppåt eller nedåt.

Sharp PN-Y556, PN-Y496 och PN-Y436 har ljusstyrkan 450 cd/m2, medan PN-Y326 har 400 cd/m2.

Sharp PN-Y: Anslutningsmöjligheter

Vi har avsiktligt valt enkla anslutningsmetoder. HDMI-porten ger Full HD-upplösning, och via 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet-porten kan skärmen anslutas till det lokala nätverket för smidig uppladdning av bilder & videos. Skärmen har även en VGA kontakt för anslutning av äldre utrustning, plus en HDCP-kompatibel DVI-D-port som har stöd för seriekoppling. Det finns dessutom en RS-232-ingång/utgång för extra styrfunktioner.

Sharp PN-Y:  Sharp Content Distributer-mjukvara

Sharp PN-Y-skärmarna är otroligt enkla att konfigurera och hantera vilket ger dig full kontroll, speciellt vid användning av vår Sharp Content Distributer-mjukvara för Plug and Play-skärmlösningar. Data kan därmed överföras direkt till skärmen via en vanlig Ethernet-anslutning.

Sharp PN-Y: Ytterligare funktioner 

Sharp PN-Y-modellerna är mycket robusta och är konstruerade för dygnet runt-drift. Den inbyggda USB-mediespelaren kan ställas in för automatisk aktivering om någon videoingång skulle drabbas av avbrott. Skärmen är därmed aldrig tom och ger alltid ett professionellt intryck.

Media kan spelas upp från ett minneskort på den inbyggda SD-kortplatsen för enkel överföring av innehåll med ljudåtergivning via de två 7 W-stereohögtalarna. Den fläktlösa konstruktionen ger tyst och tillförlitlig drift, och betyder att skärmen passar i alla miljöer.

Sammanfattningsvis är Sharp PN-Y-modellerna en komplett lösning: enkla, tillförlitliga och mycket prisvärda. Om du vill ha mer information om skärmarnas fördelar och boka en demonstration, kontakta oss.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social