Kontakta oss

Sharp Optimised Signage Solutions

För krävande digitala skyltinstallationer har Sharps SoC-plattform för Android™ öppnats mot en liten och exklusiv grupp av stora signageprogramvaruföretag genom sitt partnerprogram - Sharp Open Architecture Platform. Plattformen ger företag möjlighet att lägga till specialiserad programvara för att passa behoven hos deras företags skyltlösningar.

Sharp Europa samarbetar för närvarande med CityMeo, Easyscreen, Grassfish, Instoremedia, Navori, Signagelive, Stino och Videro..

CityMeo är en professionell nyckelfärdig lösning för skärmkommunikation som är utformad för att öka dina affärsmöjligheter.

Digital skyltning på ett enkelt sätt! Easyscreen ger dig full kontroll över “narrowcasting”. Skapa videoklipp och bestäm när de ska sändas.

Grassfishs Xperience Platform är hjärtat i din "Internet of Things"-miljö i butiken. Gör det möjligt för dig att digitalt engagera och interagera med kunder, mäta och anpassa sig till deras beteende och stödja dina butiksanställda. 

Instoremedia är ett svenskt mjukvarubolag, grundat 2004, som erbjuder digital signagelösningar till företag som vill kommunicera via olika plattformar som Windows, Android m m.

Navori är ett schweiziskt företag med 20 års erfarenhet av Digital Signage mjukvara.

Signagelives digitala skyltningsplattform används globalt av över 1 900 organisationer på marknader såsom detaljhandel, utbildning och hospitality i över 46 länder.

StiNO är en tysk tillverkare av digital signage-programvara för AV-kommunikationslösningar som erbjuder webbaserad CMS lämplig för fristående till stora nätverk och molnbaserade tjänster.

VIDERO är ledande inom digital signage-programvara, som ger kunder över hela världen möjlighet att skapa och övervaka interaktiva och fördjupade kund- och varumärkesupplevelser.

Vänligen kontrollera denna sida regelbundet för ytterligare uppdateringar eller kontakta oss för mer information om hur du blir en Sharp Open Architecture Partner.