Kontakta oss

Sharp och Audiovision inleder samarbete

För att ytterligare stärka sin ställning väljer Sharp att bredda sin distribution och inleder ett samarbete med Audiovision i Sverige. Därmed har Audiovision utökat sitt sortiment och kan erbjuda förstklassiga skärmlösningar, från digital skyltning till interaktiva skärmar.

–Vi har valt Audiovision för att de är unika med sin breda tekniska kompetens inom sitt område och alltid arbetar utifrån ett personligt engagemang. Vårt sortiment uppfyller deras högt ställda krav på funktion, kvalitet och driftsäkerhet och tack vare att Audiovision både kan lagerhålla och snabbt och effektivt distribuera våra skärmar över hela landet, kan vi ge våra kunder ännu bättre service, säger John Frisch, Pro-AV Sales VS, på Sharp Business Sverige.

-Sharp är en av världens största tillverkare på området och det stärker vår position som ledande Pro-AV distributör att nu kunna erbjuda displaylösningar till våra återförsäljare. Det känns fantastiskt kul för oss på Audiovision, säger Marcus Persson, VD på Audiovision.

Genom samarbetet mellan Sharp och Audiovision kommer flera kunna skapa, hantera, visa och dela information på ett säkert och enkelt sätt var än deltagarna befinner sig - oavsett om de arbetar på ett större företag eller är egenanställd.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social