Kontakta oss

Sharps monokroma multifunktionssystem och Buyers Labs tillförlitlighetsutmärkelse

Sharp har utsetts till det mest tillförlitliga varumärket för monokroma multifunktionssystem 2018 - 2021 av Keypoint Intelligence – Buyers Labs analysteam. Sharp lovordas också för sin tillförlitlighet i 2018 års västeuropeiska kontorsservicestudie.

Oavsett hur stort eller litet ditt företag behöver du ett tillförlitligt multifunktionssystem för din dokumenthantering. Ingen vill behöva dras med en skrivare som har papperstrassel eller går offline, så att arbetet stoppar upp och produktiviteten minskar. Därför satsar vi stort på tillförlitlighet i varje del av vår designprocess. Med tanke på detta är vi mycket hedrade över att bli tilldelade Buyers Labs utmärkelse och över erkännandet i servicestudien.

Buyers Labs utmärkelse inriktas på två viktiga faktorer som kan hjälpa inköpare av skrivarsystem att välja rätt maskin för sin verksamhet. För det första konstaterades det att alla Sharps multifunktionssystem som lämnades in för tester 2012–2018 erbjöd ”utmärkt tillförlitlighet, med ett pappersmatningsmisstag på 183 333 utskrifter”.

Joe Ellerman, laboratoriechef hos Keypoint Intelligence - Buyers Lab hade följande att säga: ”Alla Sharps monokroma kopiatorer som vi har testat hittills har visat sig vara ytterst tillförlitliga, med en felnivå när det gäller pappersmatning som är lägre än hos de flesta konkurrenter. Tid som går förlorad på grund av reparationer är ett av de största klagomålen som användare har på skrivarsystem, men kvaliteten och den rejäla designen hos Sharps monokroma produkter gör att detta nästan aldrig är ett problem.”

Buyers Labs tester är uttömmande, och det andra skälet till att Sharp tilldelades utmärkelsen är tillförlitligheten ur ett investeringsperspektiv. Som Joe Ellerman påpekar i sin rapport: ”Under de senaste fem åren har Sharps monokroma modeller producerat det mycket imponerande antalet 4,4 miljoner utskrifter utan ett enda stopp för service, vilket gör dem till det mest tillförlitliga valet i denna produktkategori.”

Det här bevisar det som vi på Sharp alltid har vetat: att om ditt företag letar efter en utskriftslösning som är verkligt tillförlitlig, erbjuder en fantastisk användarupplevelse och hjälper till att minska driftskostnaderna för din it-infrastruktur, då är Sharps multifunktionssystem det rätta valet för dig.

 

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social