Kontakta oss

SHARP MULTIFUNKTIONSSYSTEM VINNER DESIGNPRISET iF 2019

London, 13.02.2019

Sharp meddelar med stolthet att de svartvita digitala A4-multifunktionssystemen MX-B455W/MX-B355W har vunnit designpriset iF 2019, en av världens mest prestigefyllda utmärkelser för produktdesign.

Sharp har tilldelats det prestigefyllda produktdesignpriset iF för sina svartvita digitala A4-multifunktionssystem.

Designpriset iF delas ut till framstående design i sju kategorier, däribland bästa produkt, förpackning och kommunikation (inklusive webbdesign). Sammanlagt tävlade 6 375 bidrag från 52 länder i de olika kategorierna. Sharps multifunktionssystem vann i produktkategorin.

Fördelarna med MX-B455W/B355W
Sharps mål var att designa ett A4-multifunktionssystem som är diskret nog att placeras bredvid ett skrivbord. Vi strävade efter en ren, enkel form utan utstående delar och landade i en mjukt rundad silhuett. Det här multifunktionssystemet har dessutom samma enkla gränssnitt som Sharps större A3-maskiner. Det betyder att alla kontor, oavsett storlek, får samma användarvänliga system.

Funktionerna och specifikationerna för MX-B455W/B355W är utformade för att främja produktiviteten och användarvänligheten. Med versionen MX-B455W erbjuds snabb, tvåsidig scanning i färg av 110 bilder per minut – en av de snabbaste scanningshastigheterna i branschen*1. En annan fördel är att den kan kopplas upp till molntjänster som Google Drive™ och OneDrive®.

Om designpriset iF
Priset har delats ut varje år sedan 1953, och iF Design Award är i dag ett av världens viktigaste designpriser. Tävlingen anordnas av iF International Forum Design GmbH, en internationell koncern med säte i Tyskland vars syfte är att främja framstående design. De vinnande produkterna visas på iF:s designutställning i Hamburg. De läggs också ut på webbplatsen iF World Design Guide och på iF Design App för Android- och iOS-enheter.

Om Sharp Information Systems Europe

Sharp Information Systems Europe (SISE) ingår i Sharp Electronics Europe, som erbjuder en unik portfölj av prisbelönta lösningar för hantering och visning av dokument som bidrar till att förändra organisationers sätt att handskas med information. Sharps branschledande multifunktionssystem och stora produktionssystem utgör kärnan i integrerade tillämpningar för övergång till ett digitalt arbetssätt, medan våra visningslösningar inkluderar innovativa videoväggar, digitala reklamskyltar och interaktiva skärmar för presentationsändamål. Vi strävar efter att utveckla nya produkter som befrämjar människors individualitet och nyskapande upplevelser som gör dig unik.

*1 Den 6 februari 2019, enligt Sharps undersökning. Gäller för digitala A4-multifunktionssystem med samma utmatningshastighet.

Contact

KATE LAWSON
European PR Manager
kate.lawson@sharp.eu

Social