Kontakta oss

SHARP KOMPLETTERAR SITT A4-SORTIMENT MED TVÅ NYA MULTIFUNKTIONSSYSTEM I FÄRG

Stockholm, 29.03.2019
De nya avancerade modellerna MX-C303W och MX-C304W har en mängd funktioner för ökad produktivitet och samma kraftfulla arbetsflödesfunktioner och användarvänlighet som Sharps A3-multifunktionssystem.

Sharp lanserar två nya kompakta A4-multifunktionsskrivare för färgutskrift. De nya avancerade modellerna MX-C303W och MX-C304W har en mängd funktioner för ökad produktivitet och samma kraftfulla arbetsflödesfunktioner och användarvänlighet som Sharps A3-multifunktionssystem.

De nya modellerna kan skriva ut upp till 30 sidor/minut och har en scanninghastighet på upp till 110 bilder/minut. De har dessutom flera intuitiva och tidsbesparande funktioner, t.ex. ett användargränssnitt som kan skräddarsys efter dina behov och en justerbar 7-tums LCD‑touchskärm. Användargränssnittet är detsamma som för Sharps befintliga A3‑apparater, så om du är van vid dessa kan du sätta igång att använda de nya apparaterna direkt.

De nya A4-multifunktionssystemen har robusta säkerhetsfunktioner, som ett automatiskt reparationssystem som reagerar på dataintrång och stänger ner apparaten och återställer den till sina originalinställningar vid ett intrång. Tack vare vitlistefunktionen kan användarna kontrollera vem som har tillåtelse att använda maskinen och skydda dess filsystem från obehörig åtkomst.

MX-C303W och MX-C304W passar in i många olika kontorsmiljöer och har Wi‑Fi‑uppkoppling som standard, så att du enkelt kan skriva ut från mobila enheter, surfplattor och bärbara datorer. De är enkla att integrera i befintliga nätverksapplikationer, och med öppna molntjänster kan information delas och kommas åt på ett säkert sätt – närsomhelst och var du än befinner dig – vilket ökar produktiviteten.

Genom att koppla upp dig till molnet får du enkel tillgång till populära applikationer som Dropbox, Microsoft OneDrive® for Business, SharePoint® Online, Box och Google Drive™.

Vi vet att våra kunder behöver lösningar som är anpassade till dagens snabba arbetstakt och som kan integreras utan problem. De nya A4-multifunktionssystemen i färg är lika kraftfulla och funktionella som våra A3-modeller, och tack vare den kompakta designen passar de in på vilket kontor som helst.

Sharp tilldelades nyligen utmärkelsen "Copier MFP Line of the Year" av Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI), som delas ut varje år till den tillverkare vars produktserie bedöms vara bäst. Ett flertal modeller går igenom BLI:s rigorösa tester och vinnaren utses på grundval av de kombinerade resultaten från alla modeller som testas. Bland de många faktorer som beaktas är tillförlitlighet, bildkvalitet, produktivitet, användarvänlighet, konnektivitetsfunktioner samt valuta för pengarna.

Modellerna MX-C303W och MX-C304W finns på lager nu.

Kontakt

HERMAN LUNDQUIST
Nordic Marketing Director
herman.lundquist@sharp.eu

Social