Kontakta oss

SHARP INFÖR PAYPAL-ALTERNATIV FÖR ANVÄNDARE AV BETALTRYCK

Stockholm, 16.10.2018

I samband med lanseringen av MX-SW310 (v 2.6) den senaste versionen av Sharps programvara för utskriftshantering, har Sharp utökat antalet betalningsalternativ för de som betalar för utskrift och kopiering direkt från multifunktionssystemets display. 

 

Den uppgraderade lösningen, som gör det möjligt för skolor, universitet, företag etc att centralt administrera sina Sharp-multifunktionssystem inkluderar nu självbetjäningsbetalning online via PayPal.

MX-SW310 har ett lättanvänt webbgränssnitt som gör att de som behöver använda ett multifunktionssystem med betaltjänst på några ögonblick kan kreditera sitt konto via PayPal eller ett betalkort, på samma sätt som i många nätbutiker. Efter utförd överföring kan användaren logga in till önskad skrivare och använda medlen på kontot för kopiering och utskrift. Användaren kan även kontrollera sitt saldo och visa gjorda transaktioner via webbplatsen utan administratörshjälp.

Denna möjlighet är idealisk för skolor och universitet där hundratals eller tusentals elever behöver ha ett konto för utskrift och kopiering. Eleverna kan överföra medel från valfritt konto utan att någon administratör behöver behandla överföringen.

Tomasz Stefanski, Solutions and Applications Specialist, säger: "Debitering för utskrift inom en sluten användargrupp eller betalningsmiljöer kan vara komplicerat för en organisation att hantera. Genom integrationen av PayPal i MX-SW310får användare och administratörer ett säkert, flexibelt och okomplicerat påfyllningssystem."

Via MX-SW310 kan skolor, universitet och företag spåra, registrera och analysera multifunktionssystemens användning. Oavsett om behovet är bättre kontroll över driftkostnader, sidantal eller användning får administratören via MX-SW310full kontroll, och kan fastställa regler för allt från begränsning av hur dokument kan skrivas ut till automatisk dirigering av stora jobb till ett produktionssystem.

MX-SW310 gör det även möjligt för administratören att framställa detaljerade dokumenthanteringsrapporter månatligen, kvartalsvis, årsvis etc, eller vid behov. Med hjälp av dessa rapporter kan administratören spåra all aktivitet och bedöma om organisationen uppfyller sina miljö-, affärs- eller driftmässiga mål, och ge precisa råd om var förbättringar kan göras.

MX-SW310 med PayPal är tillgängligt nu via Sharp och dess partner. Läs mer på sharp.se 

Links

MX-SW310

Social