Kontakta oss

Sharp Dining

Sharp Dining är snabba och driftsäkra kassasystem

Sharp Dinig är ett driftsäkert, flexibelt och snabbt kassasystem som du kan lita på oberoende om du driver en finkrog eller grillkiosk. 

Det är ett branschanpassat system som är enkelt att hantera och perfekt för krävande miljöer. Dina gäster får bättre service med smarta beställnings- och betalsätt och du får bättre effektivitet och överblick över din verksamhet.

Ett effektivt kassasystem är en viktig byggsten för en framgångsrik verksamhet. 

Support 24/7 ingår.

Det här är Sharp Dining

 • Anpassade kassasystem och kortterminaler

  Vi kan erbjuda kassasystem som är anpassat för din unika restaurang och era rutiner. De är enkla att använda och har ett snabbt intuitivt gränssnitt. Ta gästens beställning direkt vid bordet  samtidigt som bongen skickas direkt till köket.

  Med några få knapptryckningar kan du dela upp notan och ta betalt vid bordet. Vi hjälper dig att ge bra service till dina gäster. 

 • Online 24/7

  Din restaurang kan alltid vara öppen för att ta beställningar och bordsbokningar online. Frigör personalens tid och låt gästerna boka bord via webben. Ladda ner vår app och du kan erbjuda bordsbokningar dygnet runt, allt integrerat till ditt kassasystem.

   

 • Admin - driv din restaurang oavsett var du är

  Du kan driva din restaurang var du än är i världen med din telefon eller dator med vår webbaserade backoffice och smarta integrationer. Följ försäljning i realtid, justera menyn och mycket mer – du kan ha full kontroll på verksamheten utan att vara på plats.

 • En smart servitörsapp

  Servitörsapp används för att ta upp gästens beställning och skicka beställningen, också kallad bong, till kök och bar. Det består av en mjukvara som installeras på din surfplatta eller telefon. Fungerar både på ios och android.

 • Expresskassa ger mer för både gästen och kocken

  Expresskassa är en order-, betalnings- och kommunikationslösning som får din restaurang att fungera snabbare och effektivare. Expresskassan frigör tid för personalen, samtidigt som den ökar möjligheten för merförsäljning genom föreslagna tilläggsprodukter till gästen. Gästen betalar snabbt och enkelt med den inbyggda kortterminalen som stödjer alla kort inklusive kontaktlös betalning. 

   

 • Med köks- och gästskärmar blir rutinerna enklare

  Öka kommunikationen mellan köket och dina gäster. Oavsett om du serverar snabbmat eller à la carte kan våra digitala köksskärmar - också kallade bongskärmar, addera värde till din restaurang. De är flexibla och anpassade efter just din restaurangs flöde. Bongen skickas direkt till köket där kockarna får en tydlig överblick. Gästen eller servispersonalen kan följa beställningen och ser när den är klar för avhämtning.