Kontakta oss

Professionella skärmar

Sharps utbud av professionella displaylösningar ger hög skärmupplösning och exceptionellt naturtrogna färger i alla miljöer som kräver effektiv visuell kommunikation.

Livliga butiksmiljöer, uppdragskritiska kontrollrum, fritids- och evenemangslokaler, utbildningsinstitutioner, sammanträdesrum, entréhallar, transportnav, konferenscentra - alla kan ha nytta av våra storformatslösningar för digital skyltning med 4K-upplösning.

Så vad är det då för skillnad mellan "vanliga" och professionella displaylösningar? Professionella displaylösningar är bland annat anpassade för användning dygnet runt, under varierande ljusförhållande och risk för ljusreflektioner.

.

Professionella digitalskärmar för alla miljöer

Kontrollrum och butikscentra väljer våra högklassiga professionella skärmar därför att de är tillräckligt ljusstarka för att synas även i miljöer med mycket omgivningsljus och har utformats för 24/7-användning.

Beroende på modell och applikation medger dessutom våra digitala skärmar smart anslutning och molnbaserat dynamiskt innehåll, vilket gör det enkelt att välja och skicka rätt budskap till rätt publik vid rätt tillfälle.

Möjligheter till stående eller liggande konfigurationer (i vissa fall även uppåt- eller nedåtvända) och med vissa modeller optimerade för häpnadsväckande videoväggar – i vårt utbud av professionella visningslösningar ingår branschens bästa butiksskärmar.

Sharp digital skyltning – proffsens val

Vid krav på exakthet och skärpa finns det alltid en passande Sharp-digital skärm. Kompakta pekskärmar, butiksskärmar i storformat, 4K-upplösning, exceptionell färg, enkel innehållshantering, 24/7-tillförlitlighet, superlåg effektförbrukning - vad du än letar efter i en professionell visningslösning så hittar du det här.

Vissa av våra professionella skärmar har dessutom en  Mini-OPS-funktion för anslutning av tredjepartsenheter och utökade möjligheter.