Kontakta oss

Professionella skärmar - Funktioner

När det behövs kraftfull och tillförlitlig digital skyltning av högsta klass och med maximalt levande färger så insisterar proffsen på Sharp. Det här är varför:

Pålitlig driftsäkerhet

Våra driftsäkra LCD-monitorer och kommersiella skärmar är utformade för användning i de mest krävande miljöer. Den avancerade fläktlösa arkitekturen innebär dessutom att de arbetar ljudlöst och med minimalt dammintag. Därför kan vi ge support för Sharps alla kommersiella skärmar med en treårig på platsen-garanti.

Exceptionell bildkvalitet

Sharps LCD-skärmar säkerställer att ditt budskap görs tydligt och klart med full upplösning i 1080p (1920 x 1080) eller 4K UHD (3840 x 2160) från alla vanliga analoga, digitala RGB- eller HD-videokällor. Hur du än använder våra LCD-monitorer så skapar de maximal uppmärksamhet genom särklassig återgivning av text och bild.

Oöverträffad mångsidighet

Vilka utmaningar du än ställs inför så hittar du en LCD-skärm i vårt utbud av kommersiella bildskärmar som passar perfekt för uppgiften. De är tunna och lätta och enkla att sätta upp, och PN-serien erbjuder stående eller liggande installation i storlekar från 32” och ända upp till 90". LCD-monitorer i PN-serien kan dessutom placeras tillsammans i exceptionellt stora
videoväggar för hög genomslagskraft.

Egenskaper för professionella bildskärmar

 • Design

  Tunn ram

  En ny tunn ram och tunnare profil skapar ett elegant och smäckert utseende, och borstad metallfinish ger hela ramen en högklassig design och känsla.

  Låg vikt

  Genom förbättringar i LCD-delar och material har skärmens vikt minskats jämfört med tidigare modeller, vilket förenklar transport och installation.

  Inbyggda högtalare

  Inbyggda stereohögtalare (10 watt per kanal) eliminerar behovet av externt audiosystem för många installationer. De baktill monterade högtalarna är idealiska för ljudinnehåll i kombination med bakgrundsmusik. Line out-audioanslutningar för enkel anslutning till externa audiokomponenter, och vid användning med PN-ZB01-expansionskortet (in/ut, tillval) finns tillgång till stereohögtalaranslutningar (10 W + 10 W).

  Bärhandtag för säker hantering

  Kraftiga bärhandtag medföljer till varje bildskärm för säker hantering. Handtagen kan tas bort när skärmen är installerad. Alla modeller har dessutom en VESA-kompatibel fästanordning för säker installation med kompatibla monteringsfästen från tredjepart.

 • Expanderbarhet

  ID-kodning

  Med hjälp av RS-232C-gränssnittet kan varje Sharp LCD-skärm enkelt styras och övervakas från en central plats via PC. Varje skärm kan tilldelas en individuell ID-kod för på/av, byte av insignalkälla och olika skärmjusteringar och inställningar.

  Schemaläggning

  En schemaläggningsfunktion kan användas för programmering av upp till åtta inställningar för automatisk på-/avstängning vid en viss tidpunkt dagligen, veckovis eller ett enstaka tillfälle.

  Webbläsarinställning

  Sharps LCD-skärmar i PN-E serien kan enkelt skötas via webbläsare och tillvalsprogramvara för bildskärmsstyrning.

  SNMP-stöd

  Skärmstatus, kontinuerlig drifttid och andra parametrar kan övervakas via ett lokalt nätverk med hjälp av SNMP (Simple Network Management Protocol).

 • Andra nyckelfunktioner

  Fläktlös arkitektur

  Sharps LCD-skärmar är utformade för bibehållet luftflöde och avledning av värme utan mekaniska ventilationsfläktar som kan suga in damm och orsaka buller.

  Inbyggd temperatursensor

  En inbyggd sensor känner av om temperaturen i en bildskärm ökar, och bakgrundsbelysningen anpassas automatiskt för att hålla temperaturen på en viss nivå.

  Fördröjd aktivering

  För minskad belastning på strömförsörjningen när flera bildskärmar slås på samtidigt har PN-E-serien en tidsfördröjning mellan aktiveringen av de olika skärmarna i videoväggar och multiskärmsinstallationer.

  Loggfunktion

  Loggfunktionen sparar driftsloggar, signaländringar och information om driftsavvikelser, vilket kan förenkla felsökningen för servicetekniker.

  Hårdvarudiagnos

  Hårdvarudiagnosfunktionen identifierar alla avvikelser i matningsspänningen och visar dessa på skärmen.

  E-postmeddelanden

  Med hjälp av e-postfunktionen kan meddelanden om statusuppdateringar och funktionsfel skickas till en specificerad e-postadress.

  Automatisk justering

  Vid användning av analog RGB-anslutning och ändrad insignaltid justeras klockan automatiskt.