Kontakta oss

Högvolymssystem och production print

Om du letar efter ett högvolymssystem eller en snabb och kapabel produktionsskrivare bör du ta en titt på vad Sharp har att erbjuda. Färg eller svartvitt, basmodell eller toppmodell, med en EFI Fiery-styrenhet eller vår egen - det finns en Sharp digital produktionsskrivare för varje utskriftsrum och reproavdelning.

Med stöd av Optimised Software Solutions för utökade möjligheter och bättre effektivitet, säkerhet och användarvänlighet är alla våra production print och högvolymssystem kraftfulla nog för kontinuerlig produktionsutskrift av stora volymer, och de är dessutom extremt lättanvända och förvånansvärt energisnåla.

Välja rätt modell

Innan du börjar med en jämförelse av production print-modeller behöver du fundera över vilka typer av jobb du kan tänkas utföra och vilken produktionsutskriftsexpertis du har internt.

Om du redan har en eller flera av våra stora kontorsskrivare eller multifunktionssystem, och funderar på att utöka arsenalen med en Sharp production print eller någon av våra högvolymssystem – kanske med variabel datautskrift eller branschledande arbetsflöden och särklassig färgåtergivning i åtanke – då är det värt att överväga en modell med Fiery Digital Front End (DFE).

Vissa av våra modeller har en integrerad Fiery-gateway som kan växla mellan Fiery-styrenheten och Sharps egen, vilket ger dig det bästa av två världar.

Fiery-gatewayen är unik för Sharp och ger erfarna operatörer snabb och enkel åtkomst till EFI:s marknadsledande Command WorkStation utan installation av en separat arbetsstation. Alla dina maskin- eller mediainställningar kan hanteras direkt från kontrollpanelen. Inget krångel, utan bara omedelbar och enkel kontroll över hela din arsenal av digitala produktionsskrivare.

Enkelhet med stil

Om du investerar i ditt första digitala produktionssystem och ännu inte har tillräcklig expertis eller erfarenhet för en mer sofistikerad DFE så kan du välja ett Sharp produktionssystem som är utrustat med vår egen helt integrerade styrenhet.

I så fall får du en stor färgpekskärm där du enkelt hanterar varje operation genom att svepa med fingret. Och genom att de flesta jobb kan automatiseras från början till slut finns det nästan ingen operatörinblandning och mycket liten risk för fel.

Alla Sharp-produktionssystem är kapabla till högkvalitativa resultat på många olika media. De har faktiskt allt du förväntar dig hos en första klassens digitala produktionssystem utom komplexiteten!