Kontakta oss

Produktionsskrivare

Produktionsskrivare och högvolymssystem

Om du letar efter högvolymsskrivare eller en snabb och kapabel produktionsskrivare bör du ta en titt på vad Sharp har att erbjuda. Färg eller svartvitt, basmodell eller toppmodell, med en EFI Fiery-styrenhet eller vår egen - det finns en Sharp digital produktionsskrivare för varje utskriftsrum och reproavdelning.

Alla våra produktionsskrivare och högvolymsskrivare är kraftfulla nog för kontinuerlig produktionsutskrift av stora volymer, och de är dessutom extremt lättanvända och förvånansvärt energisnåla. Prepress- och jobbhanteringsmjukvara för produktionsystem finns för bättre effektivitet, säkerhet och användarvänlighet.

Ett intuitivt dra- och släpp-gränssnitt ger dig enkelt kontroll över varje jobb och låter dig välja utenhet, prioritera jobb, balansera arbetsbelastning och mycket annat.

Men en praktisk förhandsgranskningsfunktion kan du kontrollera jobb före utskrift, dela stora jobb mellan olika enheter för att i praktiken fördubbla eller t o m tredubbla utskriftshastigheten, samt använda elektronisk "job ticket" för snabbare och enklare arbetsflöde.

Välja rätt modell

Innan du börjar jämföra modeller av produktionsskrivare behöver du fundera över vilka typer av jobb du ska utföra och vilken kompetens som finns internt.

Om du redan har en eller flera av våra stora kontorsskrivare eller multifunktionssystem, och funderar på att utöka arsenalen med produktionsskrivare – kanske för utskrift av variabeldata eller för att arbeta med effektiva arbetsflöden och få resultat med särklassig färgåtergivning – då är det värt att överväga en modell med Fiery skrivarserver.

 

 

 

Några av våra modeller har ett integrerat gränssnitt där man snabbt kan växla mellan Fierys- och Sharps egen gränssnitt, vilket ger dig det bästa av två världar. 

Sharps unika Fiery-gateway underlättar arbetet. Den ger erfarna operatörer snabb och enkel åtkomst till EFI:s marknadsledande Command WorkStation, direkt via skrivarens 15,4” pekskärm, utan installation på en separat arbetsstation. Alla dina maskin- eller mediainställningar kan hanteras direkt från kontrollpanelen. Inget krångel, utan omedelbar och enkel kontroll över hela din arsenal av digitala produktionsskrivare.

Enkelhet med stil

Om du investerar i din första digitala produktionsskrivare och inte har erfarenhet eller kunskap av den sofistikerade Fiery skrivarservern, kan du välja en Sharp produktionsskrivare som är utrustat med vår egen helt integrerade styrenhet.

I så fall får du en stor färgpekskärm där du enkelt hanterar inställningar genom att svepa med fingret. Tack vare att de flesta jobb kan automatiseras från början till slut minskar risken för fel samtidigt som processen effektiviseras.

Alla våra produktionssystem skriver ur med hög kvalitet på många olika media. De har allt du förväntar dig hos en första klassens digitala produktionsskrivare - utom komplexiteten!